Români nu știu să argumenteze,știu doar sa judece,critice, bârfească, sunt oameni toxici care văd doar rău în toți, se urăsc și pe ei însăți, de la ăștia ce sa înveți
Poti spune ca da, atunci cand e vorba de ceva productiv sau deosebit de important(de exemplu sanatatea).Dar poti si spune ca nu, atunci cand e vorba de preferinte sau chestii extrem de subiective.Asa la general nu poti judeca. Daca dai un exemplu concret, ar fi mai usor sa primesti o parere.
Depinde de tine, daca vrei tu sa conteze, atunci contează, dar daca nu, atunci nu
Însă dacă vrei să ajungi undeva sus, pregătește-te să fii atacat din toate punctele de vedere!
Da, m-am gândit că o sa îmi răspundă cineva asa la întrebare
Părerea mea e că uneori părerile ajuta. Dar asta e doar o părere.
Contează atât cât vrei tu să conteze. Tu ești cel care decide dacă să acorde importanță la ceea ce spune lumea. Bunica mea avea o vorbă, "de toată lumea să asculți, dar din minți să nu-ți ieși".
Nu conteaza atâta timp cât îți place mult acel lucru pentru că automat nu lași să îți afecteze vibe-ul dar omu are nevoie și de încurajare și de viziunile altora pentru a se dezvolta și depinde de ego dar ne simțim bine ca macar 2 persoane să ne susțina, nu exista că nu îți pasă deloc
Părerea lumii poate fi un bun feedback.
Cheia este să inveți să filtrezi ce-i bun și ce nu
Contează doar atunci când reprezintă ceva constructiv. Altfel, doar vorbe în vânt.
Nu, insa trebuie sa asculti parerea cuiva, al celui competent. Cauti oameni competenti si ignori glasul lumii