| AnnaSpiritualRavishment a întrebat:

Conteaza preferintele muzicale ale cuiva, daca da cat si de ce?

Răspuns Câştigător
| SkyIsMyLimit a răspuns:

Preferintele muzicale ale unei persoane sunt influentate in mare parte de anturajul in care este sau de grupul in care este obligat sa fie.Adesea cand cineva considera "tare" o persoana sau o place incearca sa o imite, sa fie ca ea si apoi sa intre in grupul ei.E de fapt vorba despre cat de coruptibil este o persoana.Cand toatat clasa asculta rock in pauze, nu-mi spune ca tu pui de pe telefon muzica simfonica, si daca ai pune toti te-ar considera "primitiv; inferior", caci alt trend este la putere.Ar fi totusi bine ca toti sa asculta o piesa din fiecare gen muzical si apoi sa decidem, nefiind influentati de altcineva.In general sufletul tresalta cand aude muzica frumoasa, insa unele melodii doar reusesc sa "pacaleasca"prin aparenta lor frumusete.Deasemenea conteaza linia melodica...pe cand versurile pot sa nu fie potrivite.Rezultat:haos,aparent foarte frumos si melodios.Trebuie doar sa redesccopeim frumusetea si apoi sa o acceptam sa ne influenteze, indiferent de parerile altora!

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Muzica care-o asculti iti spune ce fel de persoana esti! happy

| Alisse a răspuns:

Muzica ce asculti intr-o oarecare masura te caraterizeaza dar consider ca nu are importanta majoratongue

| AnnaSpiritualRavishment explică (pentru Alisse):

Ascult orice ma 'misca'

| Alisse a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Nemaipomenitwinking

| Feelings14 a răspuns:

Cum adica de ce? pai uite de exemplu daca eu am o prietena ce uraste menelele, iar eu ii pun manele nu cred ca ma va prea agreea. In ziua de azi muzica e destul de importanta, pentru ca de multe ori ni se potriveste noua si poate chiar ne ajuta.
daca eu sunt suparata si vreau sa ascult Celine Dion, tu nu poti veni la mine si sa-mi pui Salam. Preferintele muzicale difera de la persoana la persoana, si da, conteaza mult happy