anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Copenhaga este capitala :
a ) Danemarcei
b ) Belgiei
c ) Australia

?happy

Răspuns Câştigător
| Katsworld a răspuns:

Danemarcei

24 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Faci testare cu noi? Stai nițel să văd ce spune Google că eu de asta nu știu!
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns:

Danemarcei.Vrei sa vezi cat de destepti suntem? Sau asta ti-a venit in minte pe moment?

| JaJe a răspuns:

Danemarca lol, ce-i cu asta?

| JaJe a răspuns:

Madeleyne, daca tu crezi ca m-am cautat pe google atunci esti cu pluta! Stiu toate capitalele europei la perfectie!

Daca te crezi chiar asa desteapta, te provoc, care-i capitala Islandei? (sunt sigur ca te uiti pe google dupa raspuns)

| MDLNA a răspuns:

Am acordat funda primului raspuns.
@JaJe Ai patit ceva? Sunt sigura ca si tu ai cautat pe google.

| MDLNA a răspuns:

@ darrio2007 Este ceva gresit/ciudat cu intrebarea mea? Azi am avut geografia si cateva fete din clasa s-au contrazis despre Copenhaga pe variantele de mai sus (Danemarca, Belgia si alte tari ).
Am vrut sa vad ce parere aveti.
Si totusi este o intrebare!

| MDLNA a răspuns:

@JaJe, la primul tau raspuns te-ai luat de intrebarea mea fara motiv,am vazut ca pe acest site se pot pune si intrebari ca cea pe care am pus-o,de aceea am vrut sa vad cum reactionati.
Nu pot zice sigur ca te-ai uitat pe google si nu pun la indoiala inteligenta ta,apropo, te felicit pentru ea daca e asa cum zici tu!
Eu nu stiu care este capitala Islandei, recunosc sunt abia in clasa a 8-a, geografia nu este specialitatea mea.
Sper ca nu o sa fii suparat pe mine la nesfarsit, imi pare rau daca te-am jignit.

| MDLNA a răspuns:

@JaJe, la primul tau raspuns te-ai luat de intrebarea mea fara motiv,am vazut ca pe acest site se pot pune si intrebari ca cea pe care am pus-o.
Nu pot zice sigur ca te-ai uitat pe google si nu pun la indoiala inteligenta ta,apropo, te felicit pentru ea daca e asa cum zici tu!
Eu nu stiu care este capitala Islandei, recunosc, sunt abia in clasa a 8-a si geografia nu este specialitatea mea.
Sper ca nu o sa fii suparat pe mine la nesfarsit, imi pare rau daca te-am jignit.

| Georgiiiii a răspuns:

A)Danemarca

| HellYeahChristine a răspuns:

Pe bune?

| xItsMe a răspuns:

Danemarca bineinteles.

| bombonyk04 a răspuns:

A) Danemarceihappy

| Deiuuu a răspuns:

Danemarcei!

| Raluciii_3242 a răspuns:

A Danemarceibig grinbig grin

| vladdd_1526 a răspuns:

A) danemarca... funda?

| Alyboy a răspuns:

Danemarcei

| MisterさCry a răspuns:

A)Danemarcei big grin

| stefan573 a răspuns:

A ) Danemarcei

| StarMagda a răspuns:

Danemarca.Geografia este una din specialitatile mele.

| bitsyboom111 a răspuns:

A

| IAmWeasel a răspuns:

Danemarcawinking

| McDLove_6908 a răspuns:

A ) Danemarcei

| Bianca_2198 a răspuns:

A)Danemarca

| Mihai_8442 a răspuns:

A ) Danemarcei