| elyssa20 a întrebat:

Copilaria noastra vs Copilaria voastra!

http://www.youtube.com/......ttp?/watch

Cum vi se par copii de acum fata de cei de acum 10-15 ani? (TPU sper sa imi accepti intrebarea acum)

Răspuns Câştigător
| naf29 a răspuns:

Pffffff... stiu cum era acu 10-15 ani, cine venea cu mingea afara era CAMPION, juca cu cine vroia el, era mereu ales in echipa chiar daca era praf, alta viata. Ai zis cum e generatia actuala, praf in mare parte, nesimtiti, daca "rebeli" inseamna sa faci pe nesimtitu, sa comentezi la altii mai mari, etc, pai nu era bine sa fii pe vremea de acu 10-15, daca comentai la altii mai mari o luai, da ce o luai, asa ar fi trebuit si acum, astia micii se nasc din prima cu fite si figuri in cap, aici e si vina parintilor, daca sunt mai stricti cu ei, oricum nu o sa fie chiar asa, lumea se schimba, sa ii vedem pe cei ce vor veni cum o sa fie peste 10-15 ani.

5 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Tin minte ca eram mai mereu pe afara, ma cocotam prin pomi si aveam mereu lovituri in genunchi.
azi, ma uit ca de la vreo 5 ani ei deja intra pe calculator si se joaca jocuri violente sau vad filme cu mult peste varsta lor.

| evoke a răspuns:

Cand erau parintii nostri de varsta noastra era complet diferit. Mi-a zis si mama de multe ori. Ei aveau copilarie, nu ca noi.Noi stam toata ziua in fata pc-ului sau pe mess.
In ore la scoala profesorii le dadea cu liniaru peste degete de nu isi mai simteau mainile, iar noi ne uitam la ei de parca am vrea sa-i omoram cand se suna si ne zic sa intram in clasa.
Daca chiuleau, chiuleau in gasca, toata clasa si mergeau la cofetarie sau unde.Acum,daca chiulesc unu merge intr-o parte unu` intr'alta.
Se jucau toti, "Lapte Gros", "Tara, tara vrem ostas" etc. Acum, daca vezi un grup de copii pe strada de vreo 9-10 ani, fetele stau cu fetele, baietii cu baietii si gata.
Era diferit, bunicii nostri se trezeau la 4 dimineata ca sa stea la coada la lapte. Acum, cand ti-e pofta de ceva, mergi si-ti cumperi.
Cand erau la magazine ciocolata, erau cei mai fericiti.Curentu se lua parca de la 8 seara. La televizor erau 2-3 programe, iar desenele animate erau doar sambata si duminica vreo jumate de ora.

Iar noi, avem tot ce ne trebuie dar nu stim sa apreciem lucrul acesta.

| dsada a răspuns:

Da edevarul e ca generatia de azi nu mai e ca in trecut, in trecut era altfel, acum toata lumea pe calculatoare mai mult, afara numai prea iasa, alte reguli, acum nimeni nu isi mai da interesul adunci isi dadeau, tineretul de 18-23 ani umbla doar dupa bani si sex, iar cei cu locuri de munca importante de care avem nevoie zi de zi, ba pleca in tari straine( cei buni) si ramanem cu fraieri care nu isi dau interes pentru noi oameni. funda?

| Ralucutsa a răspuns:

Luând în considerare faptul că sunt un copil al generaţiei noi, chiar nu mă pot mândri cu ea, cât de mult aş încerca.
Copiii din yiua de ayi sunt mult mai rebeli, mult mai fiţoşi şi mult mai aroganţi nu numai cu prietenii, ci şi cu părinţii...
Sper să vină o schimbare...Radicală

Pwp dulce.
Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda era mai frumos când eram noi mici, nu știam ce e ala calculator sau telefon mobil. La scoală pauzele se făceau eterne, ne jucam "Tara, țară vrem ostaș", Omu negru. Ne duceam în livada școli și mâncam dudelaughing țipam ca disperata când băieți veneau la noi cu vreo șopârlărolling on the floor. Când ajungeam acasă, mâncam pe fuga și pleca repede la joaca și maica mea mereu tipa la mine sa intru în casa sa fac temele. Ufff și vara eram toata ziua afara și la ora când trebuia sa vina maica mea de la munca intram în casa pentru vreo jumate de ora doar ca sa ma vadă în casa și sa îmi dea bani sa îmi iau o înghețată. Sau toamna când trebuia sa se înceapă școala așteptam cu nerăbdare sa ma duc în oraș sa ma înnoiesc:X

Iarna toata ziua cu sania și făceam pe strada trambulina de nu mai puteau mașinile sa treacărolling on the floor eram o ceata de copii, făceam trenulețu cu saniile. La scoală nu putem sa ieșim din clasa ca ne bătea lumea cu zăpada și dădeam la băieți mânușile noastre ca sa ne apare la ieșire dar în final tot ajungem sa ne batem laughing offff ce vremuri... MIE DOR