| lololololol a întrebat:

Cred ca ma place dar nu sunt sigura. daca il intreb nu o sa zica adevarul... cum sa il iau sa se...scape putin?big grin

Răspuns Câştigător
| asdgfhresry a răspuns:

Deruteaza-l si tu verbal. Zii ce bine ii sta hainele laughing Sau zii ca decat pe "x" mai bine pe el l-ai alege. Si scrie la status de genul "Daca vrei sa imi zici ceva spune-mi. poate e reciproc" ...Sau ceva de genul oh go on La mine doar mi-a spus un simplu adevar cu statusul astalaughing[cel pe care il plac]. Iar colegii mi-au spus ce voiam sa imi spuna baiatul pe care il placlaughing. Deci cred ca merge.

8 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

M-am plictisit de astfel de intrebari...si tu il placi? Daca nu, ce mai conteaza daca te place sau nu? Daca da, de ce sa nu faci tu primul pas? E regula sa faca baiatul primul pas sau care-i problema ca nu inteleg?

| lololololol explică:

@Flav... poveste lunga

| Bteen a răspuns:

Pune-l pe prietenul tau cel mai bun sa se apropie de el si o sa-ti zica el, altceva nu stiu. Oricum e doar o sugestie nu cred ca va merge.

| lololololol explică:

@Marionel... tu chiar vrei sa te gandesti la prostii? sa fim seriosi... ai inteles bine la ce m`am referit.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

N-ai chef sa iesi la o bere? - e suficient.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te place in aceeasi masura in care le place si pe celelaltewinking

| Bacemi a răspuns:

Trebuie sa ii dai de inteles ca iti place de el, incat sa simta la fel si daca simte ceva se va simti, va fi mai indraznet. Trebuie sa il faci sa se simta in largul lui si sa il incurajezi sa actioneze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer. cred ca daca e un baiat de treaba iti zice adevaru.