| yadora a întrebat:

Cred ca o sa ma retrag din aceasta activitate pentru o perioada, va multumesc pentru colaborare, mult succes tuturor pe aces site; sper ca am fost de ajutor si nu am suparat pe nimeni... si daca aveti ceva probleme si va mai pot ajuta lasati un mesaj.

Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

M-am obisnuit sa te vad aici printre noi... Ne va fi greu, dar prioritatile, numai tu ti le sti... Imi pare rau ca pierd asa un prieten, asa un om de baza ce esti aici... Si cred ca si in viata de zi cu zi esti aceiasi pe pozite, gata sa dai o mana de ajutor celorlalti... Iti inteleg greua ta decizie, dar in viata trebuie sa acordam timp si importanta cuvenita si familiei si celei mici, ce are atata nevoie de timpul tau liber... C u stima si consideratia cuvenita, dar cu sufletul putin mahnit, iti doresc sa te bucuri de familie, de prieteni, de soare, si nu in ultimul rand, - de cea care iti umple viata de bucurii si sperante si lumina... Numai bine si te mai asteptam, Lucien.

22 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

As fi preferat sa incerci sa fii mai deschisa, mai receptiva si sa-ti corectezi un pic gramatic. Esti un membru valoros al siteului, nu unul perfect, dar nimeni nu e perfect. Insa daca toti am incerca sa ne corijam greselile in loc sa ne suparam ca le vad si altii, am fi mai buni. Pana la urma, pe langa a-i ajuta pe altii, putem sa ne ajutam si pe noi sa fim mai buni, mai nobili, mai receptivi la nevoile si dorintele oamenilor de langa noi sau de departe.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu decizia ta. Te-am vazut mult mai matura in gandire si drept sa-ti spun nu ma asteptam sa ei o asemenea hotarare. Îndraznesc sa te intreb in viata tot asa procedezi?

| Silvia a răspuns:

E bine ca nu te retragi de totlove struck
Sper sa revii cat mai repede printre noilove struck
Ne va fi dor de tinelove struck big grin happy

cami
| cami a răspuns:

Ok, daca voi avea vreo problema, o sa apelez cu incredere. happy

| Barajag a răspuns:

Esti o draguta si speram sa revii cat mai curandhappy

| JackieSue a răspuns:

Daca asta ti-e decizia, bine, nu te tin sa nu pleci... tu stii mai bine.
Pa, pa! Ai grija de tine si familie!

| Haydee a răspuns:

Nu..nu acceptam sa nu mai reviisad
Ne-ai ajutat pe toti si mie una chiar mi-au placut intrebarile talebig grin
Sa nu ne parasesti!kiss

| Haydee a răspuns:

Awww... ce te-a determinat sa iei aceasta decizie?:(

luciana
| luciana a răspuns:

Multumesc de apreciere si iti doresc sa ai multa sanatate, sa ai impliniri cu carul, povestea ta de iubire sa dainuiasca-n veci, firava si mica ta floare, sa se bucure de iubirea si atentia de mama si nu in ultimul rand de timpul tau, caci "perlele" copiilor, nu se uita de noi, - nicicand; te imbratisez si numai bine sa-ti dea D-zeu. Lucien.

| yadora explică:

Ai dreptate eu_o_mare_enigma ....imi sunteti simpatici si ma bucur ca nu va sunt indiferenta.

| yadora explică:

Daca stau si ma gandesc mai bine... nu cred ca mai revin.

| yadora explică:

Nu iau nimic in tragic ci vad realitatea care e ...asta m-a determinat sa iau o decizie.

| yadora explică:

Stefan in viata de zi cu zi sunt f ferma si stiu ce vreau sa fac...asta datorita faptului ca am o meserie f solicitanta din toate punctele de vedere si o familie draga care merita mult mai multa atentie...am o perioada f grea si trebuie sa-mi pun la punct prioritatile.

| Ralux a răspuns:

Daca esti de parere ca asa e corect, inseamna ca te-ai gandit foarte bine si este o decizie corecta.Bineinteles,familia si serviciul sunt niste prioritati.
Esti un membru valoros printre noi si matur.Ne-am bucurat sa te avem printre noi.
Totusi dupa ce-ti faci ordine in viata, in timpul tau liber am fi onorati sa revi pe site.
Ai grija sa nu iti uiti username-ul si parola!

Succes!happy
XoXo!kiss

| marry a răspuns:

Multumim pentru ajutor :*:*...ai grija de tine! >big grin

| Dan a răspuns:

Iti multumim Yadora, esti o prietena adevarata si nu te uitam

| spiritul a răspuns:

Si vulpea a zis ca nu mai da tarcoale la struguri...

| dan00tza a răspuns:

Pai daca toti oamenii maturi si de folos de pe acest site vor ajunge incet-icet sa se retraga pe noi cine ne mai ajuta? eu zic sa te mai gandesti si sa revii dupa ce pui lucrurile la punct.ne esti de mare ajutor si ar fi mare pacat sa nu mai revii. o sa ne fie dor de tine! ai grija tine! sper sa te revedem pe aici cat mai curand! pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper sa revii.totsi,nu cred ca poti sta departe de noi, asa-i ca iti suntem simpatici?
si nu, nu ne-ai suparat cu nimic, poate doar pe cei ce i-ai atentionat in scop constructiv. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yadora-observ ca tu iei in tragic totul.stai cuminte si nu te mai prosti.cum sa nu revii? ne lasi pe mana celor ''multi''? poate nu te las sa pleci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa zic...iti urez o odihna buna si pe mine una nu m-ai suparat...ai grija de tine si sa nu ne uitihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are un copil, are o familie, are o meserie, si nu are timp ca voi cei de 22 de ani fara serviciu!