Mdaa... si eu sunt fan naruto da nici chiar asa fratezi sa sarute monituoru decat se te bata pe tine la capspune-i sa isi gaseasca niste hobbiuri sau ceva de genu sa nu se mai gandeasca la naruto.ea cand nu are ce face se gandeste la el nu?
) spune-i ca daca vrea sa-l sarute sa caute o poza cu el pe net si sa ude monitoru ))))))))))))))))))))))) parca o si vad ))) chiar daca nu stiu cu arata fata aia si nici pers. de dsesen
I`as spune ca da dovada de imaturitate daca e atta de disperata dupa un personaj care in realitate nu exista.
bafta!
Sa uitat prea mult la desene e disperata dupa el, oare are si un animal care il cheama sai? hahhaa amuzant cred ca te zapaceste mereu am dreptate?
Cred ca a incercat deja chestia cu monitoru...mda.mi-a zis ca atunci cand vorbeste cu cineva se gandeste la el... LOOLL))))))))
spune-i ca daca este asa mare fana al lui sa mearga pana in japonia si sa il caute poate te trezesti cu ea cerandu-ti bani :p pentru avion! sau ai putea sa-i lipesti poza lui sai pe un ursulet si sa o vezi ca il papa sper sa-ti placa opinia mea
Buna. eu nu sunt fan naruto... eu i-as spune ca sunt doar niste desene de copii... funda te rog!
anonim_4396 întreabă: