Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum sa nu fie ce-a fost daca el prin asta se intretine? Problema e ca noi ii infiintam prin rating-ul facut.
Valeu ce prostie am scris mai sus. sper sa se reediteze rapid
OTV-ul cred ca ne caracterizeaza cel mai bine ca popor : circ, haos, scandal. Si ne place!
Sunt niste oportunisti, nu privesc OTV, este OTraVitor...de ce se declara televiziunea poporului cand mie nu-mi place deloc, nu o agreez...
OTV-ul ar trebui sa se numeasca ''Canalul Minciunulor'' sau a ''zvonurilor''
Eu urasc postul asta de televiziune.
Am sters OTV-ul din lista de canale de la TV.
Daca schimbi hainele unui tembel, crezi ca se schimba si el? Se uita cineva de aici la 0tv? Eu nu.
Cred ca circ este la toate tv si il fac politicienii pe seama noastra Nu crede ti? Daca otv face uneori si circ cu anumite personaje pe care le aduce da ok dar sa nu uitam ca de ff multe ori arata anumite evenimente tragice pe care alte tv le ascunde. Concluzia E si bine si rau uneori
OTV cea mai pproasta televiziune din punctu meu de vedere! ce vezi acolo? magda ciumac, nikita, naomi ) toate zdrentele.cu adevarat modele de urmarit
OTV a dat peste nas tuturor?))))))))))))cred ca glumesti...este cel mai de*****post de televiziune.
parerea mea... oricum fiecare are gusturile lui
Eu nu cred ca a dat peste nas nimanui, gandeste-te la ce a fost, nu conteaza ce este sau va fi(cine uita lectia istoriei este vinovat), si din ce crezi ca au facut bani? din emisiunile proaste in care erau inselati oamenii cu miile, povesti cu elodia si cioaca? dezvaluiri incendiare? paranormale in care vorbeau cu mortii sau mai stiu eu ce... ai uitat?
Decat sa te modernizezi din banii ca aia mai bine te nasti din propria cenusa.