Sall. Nu este usor deloc. Daca nu ai un corp si o sanatate foarte buna, nu ai ce cauta, trebuie sa ai foarte mult talent, dar, luat ca si intreg, este palpitant. Eu nu sunt fan, practic un alt gen de sport, dar respect munca si daruirea. Pa!
Parerea mea.Lupte fff spectaculoase dar fff regizate.Ai vazut sange la Wrestling?
Nu e sport pentru ca nu exista competitie. e ca un balet in care dansatorii sunt plini de steroizi si mimeaza violenta.
Sunt contra. mi se pare un sport pentru inculti, total iesit din categoria de sport.nu are nici un sens si plus ca dauneaza uneori chiar grav sanatatii "sportivilor" si pentru ce? parerea mea, nu critik p nimeni
Da sunt de acord cu baru si darrio cand zic palpitant si spectaculos exact asta este motivul pentru care ma uit, dar hai sa nu zicem ca e pentru inculti trebuie un corp facut pentru asa ceva n-ai ce cauta acolo si ren stiu ca sunt regizate (odata cu modernizarea...erau mai reale inainte) dar imi repet motivul pentru care ma uit: SPECTACOL... mie unul imi place ( nu sunt dependent clar) sunt de acord cu tot ce ati zis pana acum, este foarte adevarat!
Plin de marki pe aici
Si la noobu ala, ai vazut sange in wrestling?
altu: aia mimeaza
altu: sunt facute pe pc
Pai cum mama voastra ma copii fara soarta sa mimeze, doar sunt scripted, ganditi un pic, spectatorii nu ar vedea cand ii face chokeslam aluia la 1 metru distanta?
Sunt antrenati, ca daca o pun pe matamarea si pe randy orton ii face RKO si o leina, incepe sa danseze matamarea pe jos p'acolo ca nu stie cum sa cada, se duce in cap ca bolovanu, incultule.