Ca sa platesti facturile te duci la posta si iei "facturile din posta". Apoi day click pe ele, Pay si SIM-ul tau le va baga in posta ^^, deci le va plati.
Cel care îţi ia lucrurile este Repoman şi dacă vrei sa nu mai vină dă click pe cutia poştală din faţa casei şi dă Pay Bills. Pentru a scăpa de gândaci ia telefonul, sună la Services şi apoi la Exterminator(nu sunt sigură 100% dar era ceva asemănător).
Nene ala era un hot pune alarma de hoti ca sa cheme politia ca asa iti fura tot ce ai din casa! Bafta
A trecut ceva timp de cand n-am mai jucat da cred ca te pot ajuta...in primul rand facturile le platesti dand click pe casuta postala si trebuie sa-ti apara pay bills sau ceva de genu si vine simsu si ia facturile si le pune undeva in casa si trebuie sa dai click pe ele si pay bills parca nu stiu sigur. Iar faza cu gandacu deasupra capului inseamna ca ai gandaci in casa si trebuie sa-i omori. Sper ca te-am ajutat
Ce sims ai? l-ai cumparat original sau l-ai downloadat? daca l-ai downlaodat da-mi te rog si mie un link.
xoxo
Buna! Deci sa-ti explic:vine nenea ala iti i-a lucrurile si dupa ce pleaca dai pe casuta postala si dai pay cat trebuie sa platesti si dupa iti cumperi obiectele inapoi cand le apare un gandac deasupra capului, inseamna ca au gandaci in casa, dai pe telefon, apoi service dai acolo la exterminator, vine iti omoara si gatama bucur ca ti-am fost de ajutor