Nu cred. Si cred ca B. a fost un presedinte mai bun decat Iliescu, cu toate hibele lui.
Si e foarte usor sa inveti sa folosesti cratima corect, nu e "credeti" si "credeti" ( eu cred, tu crezi, el crede, noi credem, voi credeti, ei cred ). Folosesti cratima ca semn de despartire intre doua cuvinte in situatii gen: "revizuieste-ti" (prescurtare de la revizuieste tie )
Cred ca tot Basescu va fi presedinte din pacate, lumea il place, l-a votat atunci sa ramana deci...
Mai degrabă o să avem Cotroceni nou la preşedinte, că indiferent ce nume are "omul", tot ăla este.
Pariez totul pe Geoana... asescu a pierdut mult in procentaj. dar pot in orice clipa sa-mi schimp parerea. acu cateva luni nici nu vroiam sa aud de gigi becali. dar dupa cateva zile cand l-am ascultat... mi s-a parut un om extraordinar... Vorbele schimba omul.:p(cazul meu )
Doamne ajuta sa se shimbe, nu are rost sa-mi expun argumentele din ce cauza, ca ar trebui sa umplu cateva pagini.
Pentru toti cu drept de vot, intotdeauna votati schimbare! daca vreti sa ramanem o democratie (cat de cat).
Cu siguranta vom avea alt presedinte!
Si eu l-am votat. M-a pacalit o data, a doua oara nu mai tine.
Dupa 4 ani, inca nu am inteles care a fost beneficiul nostru al romanilor, ca l-am ales presedinte.
Care lume il place pe Basesc? Cei amatori de circ, sforarii, birfe si emisiuni gen :test de fidelitate sau sa stam de vorba cu Magda Cimac sau iubire imposibila...
Cu ce e mai bun ca Iliescu?