Salut!
Depinde, daca merge asa constant... stai cam multicel pentru un film, dar asa cum s-a zis si mai sus, iti faci treaba
Este o viteza rezonabila. Pentru cineva care sta toata ziua pe Internet pentru ca munceste sau are ceva de rezolvat urgent mai mereu e mica. Dar pentru cineva care foloseste internetul normal este destul de buna viteza.
Pai pe langa viteza mea de internet care este de vreo 50 mbps, e destul de mica.
Stii ca se poate sa-ti maresti cat de cat viteza internetului cu acest program: ...ator.shtml
Dupa ce l-ai instalat, o sa-ti arate niste conexiuni pe care sa le modifice. Daca ai cablu cu fibra optica sau cum o fi ca mine alege cable modem si tot ce trebuie sa faci e sa dai incontinu next ( fara sa modifici numerele acelea ca sunt setari recomandate si destul de bune ) pana ajungi sa dai finish. Dai restart la calculator si gata, ar trebui sa observi o imbunatatire a vitezei internetului, eu am observat destul de mult.
Fa si tu un calcul: 1MB= 1024 de kb...vezi ce iti iese si da singur(a) raspunsul
Cam mica. depinde la ce il folosesti. daca vrei sa tragi filme, jocuri, programe de pe net e mica dar daca vrei pentru servici sa stai pe net si sa vb cu prietenii pe mess e buna.