Dar te impusca vreunu' daca le dezinstalezi? De ce-ti trebuie curaj?
Pastreaza Corel.
E problema ta de ce iti editezi pozele... o fi vreun complex, ceva?
Daca ar fi sa le editez eu pe ale mele, as mai "taia" vreo 25 de ani si vreo 25 de riduri.
Nu stiu daca ai curaj...eu n-as avea.Imi plac fff mult programele, dar n-as renunta in niciun caz la photoscape:d.Eu imi editez pozele...si totusi nu-mi fac fata mai luminoasa sau nu stiu ce fard sau suvite...imi pun rame si ceva descrieri. Cei care isi editeaza pozele cu tot arsenalul sunt niste falsi... aveam o colega care-si edita mereu pozele de vai de capu` meu si arata superb in pozele alea facute.Toata lumea ii zicea ce frumoasa e ...in realitate daca o vezi fugi de ea...nu mai stii unde sa te ascunzi.
De ce n-ai avea curaj? E asa de greu?Ma, e okay sa-ti editezi pozele cat de cat, dar nu din toate punctele de vedere, mega editate si asa mai departe, oricum eu cred ca e ok si fara sa editezi nimic. Daca editezi cu ce te ajuta? Te simti mai bine sau ce? Din alea 4 eu zic sa pastrezi photoscapeu'
Vai eu nu stiu daca mi-am editat in viata mea o poza, Io unu detest persoanele care isi editeaza pozele foarte mult, adica editezi un pic acolo dar nu sa fi in poze una, in realitate alta...
Ma abtin si spun doar ca aceasta intrebare nu-si are rostul! si nu ajuta comunitatea si ceilalti membrii in niciun fel!
o zi buna!
Poi pastreaza-l pe cel in care stii sa lucrezi mai bine./oricum toate sunt bune./a edita poze e un prim pas de ati gasi in viitor un job./problema e de imaginatie, de ceva nou in efecte, prelucrari, etc./poti face un site, poti concepe o revista, etc.
De ce nu ai avea curaj? Pastreaza photoscapeul si mai instaleaza gimp(cel putin mie imi place foarte mult )
alexu_1758 întreabă:
Yurisa întreabă: