Ai vazut pe cineva sa se intinda pe jos si sa moara?
O sa ne adaptam... daca nu avem incotro. Unii dintre noi mai repede, altii mai greu, si unii de loc.
Bineînţeles, ne-am adapta.Viaţa ar putea fi chiar mai frumoasă aşa, mai simplă mai puţin stresantă, am redescoperi lucrurile cu adevărat importante, ne-am redescoperi pe noi înşine.
¨Cuuuuuuum! Si sa nu-i mai vad noul jurnal secret al Hannei Montana? Sa nu mai vad emisiunile mele preferate de desene animate? Sa nu mai intru niciodata pe TPU? Nuuuuuuuuuuu! ¨ ( d.pe.d.v al unora ). Eu as putea.
Eu n-am nici-o-ndoiala ca omul ar putea foarte bine sa supravietuiasca fara tehnologia de azi. Daca au facut-o cand erau mai prostuti, atunci n-ar avea nici-o problema s-o faca si acum.
La cat sunt de comoda as putea sa zic ca...nuuu!
Dar cred ca m'as adapta, cu greu dar as face'o.
Pai cred ca mi-ar fi f greu.adica am fost crescuta cu tehnologia asta.nu stiu cum asi putea sa ma adaptez treptat dapai brusc.. dc palnuiesti un plan malefic?
"orice invat are si dezvat"...cred ca am putea sa ne adaptam desi nu ne-ar fi foarte usor
Pai vom ajunge si acolo.ca daca se intrerupe, gazul si apa si curentul electric, vor ajunge apartamentele ca niste sicrie goale.tot confortul tine de astea trei.si una singura daca a murit noi santem pe duca.asa ca vom veni la nivelul solului cat de curand.profetii sunt destule.