Da. Ceva cu vantu'! . Mi se pare ciudat si greu de explicat in cuvinte, dar cand eram pe niste scari era sa pic, dar n-am picat, pur si simplu am zburat. Si am ajuns cu bine la capatul lor.Si toamna, de cate ori matur frunzele din curte, stiti ca bate vantul si le imprastie. Daca imi indrept mana spre ele pur si simplu nu se mai misca! Imi place, poate este pura coincidenta, dar... e ciudat!
Eu am raze X la benoacle si pot vedea ce chiloti sau nechiloti poarta lumea.Este o binecuvantare si un blestem in acelasi timp.
Pe mine nu cred ca ma plac prea mult animalele
-fratimiu ma enerveaza toata ziua, deci nu ma place
-cainii ma latra
Era un film cu Mel Gibson care putea sa citeasca gandurile femeilor, ce frumos ar fi daca am stii ce gandesc, e harul care toti barbatii si. l doresc.
Ia legatura cu oaiapufoasa24... poate reusesti sa intri in curte si sa ii imblanzesti rotweillerii... uimeste-ne!
http://www.TPU.ro/......multe-ori/
Da, citesc omul dupa primul contact vizual, si in 97% din cazuri am dreptate, simt cand cineva se aproprie de mine chiar daca am casti pe urechi sau altceva, si simt cand o persoana imi vrea raul. Si pe mine nu ma poti mintit, imi dau foarte repede seama . Daca vrei si tu sa ai "abilitatile mele supranaturale" te sfatuiesc sa te uiti in ochii persoanei deoarece ii tradeaza. Cheers
Adica ...nici o animala? nu ti-a facut rau? ma uimesti.ai o poza cu un caine care a iubit foarte tare o fetita incat a vrut sa o manance.ciudata dragoste.eu am abilitati supranaturale. vorbesc cu animalele.si se plang.se plang de noi.ca santem distructivi si pentru noi insine si pentru ele.
Zic dinainte ce vrea prietena mea sa zica. poate nu e o abilitate supranaturala... poate o cunosc bine... nu prea stiu ce e, dar mi se mai intampla si cu altii. cei drept nu mereu... poate e pura coincidenta... imi dau seama ce vrea sa zica uitandu-ma in ochii ei / lui...