anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca Camilla Belle il insala pe JOE JONAS ...cu Robert Pattinson? ( au fost surprinsi de mai multe ori impreuna, in timp ce JOE era plecat )

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca da, pentru ca eu am cunoscut-o pe camilla si da, este in stare sa-l insle pe joe...

16 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Oamenii pot sa aiba prieteni. Oricum presa i-a cuplat deja poti si tu sa votezi cum crezi la adresa de mai jos...
http://www.TPU.ro/......ndati.html
Mie personal nu mi se pare extrem de interesant - dar daca pe tine te intereseaza - o. k.

| vio2006 a răspuns:

Mai, da...asa cred... ti-ai dat si tu seama? Eu nu puteam sa traiesc linistita! Bine ca i-ai dat in vileag... dar ce preocupari ai draga...anonim/a...Auzi, dar criza asta financiara crezi ca-i afecteaza?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Robert nu mi se pare genul de om care sa iasa cu alta fata stiind ca are si un iubittongue aparentele inseala si oricum nu o are pe kristen iubita?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu sunt obsedata de joe si ar fi bine sa fie adevarat! Cit de mult nu mi-as dori oricum nu o sa-l vad niciodata asa ca ii doresc sa-si gaseasca jumatatea perfecta

| dragutza_3563 a răspuns:

Da probabil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. robert pattinson merita ceva mai bun si stiu ca va gasi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. pentru ca camilla nu il merita pe joe si ea e mai mare decat el cu 2 ani si e o fata cu doua fete

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt fana a camillei, dar nu cred ca este chiar asa precum cred altii...si se vede ca il iubeste mult pe joe, iar el la fel, multe fete spun ca ea il insala pe joe, iar asta e pentru ca probabil il plac...si stiu cum e... Eu cred ca ea nu l-ar insela pe joe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da da cred ca camilla il inseala pe joe cu robert pattinson am vazu o gramada de imagini cu camilla si robert si daca camilla l-ar fi iubit cu adevarat pe joe atunci nu l-ar mai fi inseleat pe joe

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deciii...sa dea d-zeu sa fie asa[-o

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da. Eu cred ca atunci cand Joe este plecat, Camilla isi face de cap cu Robert Pattinson, pentru ca se plictiseste si poate ca din cauza ca nu-l mai iubeste pe Joe Jonas.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da sper din suflet sa fie adevarat si sper ca camy cea cu 2 fete sa isi ia ghiarele de pe joe jonas sunt alte fete mai dragute decat ea asa sa faca bine sai lase cale libera lui joe pentru cele care il iubesc cu adevarat.scuze m-a luat valu dar cand am auzit ca joe e cu asta am facut febrra. u camy nul meriti pe joe este prea bun pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cmilla Belle cheting on Joe Jonas while he is gone. Please joe parents have the right I agree with all good.Ilove joe

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda e advangryangryangryX.il insala.de fapt trebuie sa fie advcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da