Nu cred ca ar trebui sa asculti "manele". nu stiu de unde ai ajuns de la pop la manele. Tu asculta doar ce iti place. Nimeni nu te bate la cap ce sa asculti. Asculta ce vrei.
Ar trebui să nu mai crezi că ăia sunt cântăreți. Sunt la fel ca maneliștii, dacă asculți Hannah Montana asculți manele în altă formă, crede-mă. Oricum ai lua-o, la momentul actual tot manelistă ești.
Get a life and listen to real music.
Înțeleg, poate nu ți-o place metal-ul sau muzica anilor 80, însă uite niște cântăreți buni de pop-rock - Muse, Good Charlotte, Maroon 5, Thomas Anders, Green Day. Nu înțeleg, de ce pentru voi există doar justin bieber, hanna montana, muzică de club și manele? Muzica bună e așa frumoasă, dar din păcate puțini o ascultă. Dacă tot vrei să asculți muzică bună, treci la rock/metal/punk, e cel mai bun gen de muzică și NU SE COMPARĂ cu nici un alt gen de muzică EVER! Toate genurile de muzică se închină în fața rock-ului, dacă vrei să înțelegi cu adevărat muzica, ascultă rock. Poate acum vei fi considerată o ciudată, dar în viitor te va călca lumea în picioare când o să audă ce muzică asculți. Ascultă rock pentru a-ți schimba viața, nu vei regreta. Te calcă toți în picioare mai târziu dacă habar nu ai de muzică. Acum ai 11 ani, toți ascultă aceeași muzică de rahat, mai târziu totul se va schimba dacă nu vei știi să apreciezi muzica bună.
Baftă
Fata hai, tie manelele iti plac? daca da ia si asculta si nu ne bate capu daca nu? asculta pop si rock si gata... tu matinca nu mai ai ce sa intrebi
Auzi bai bebică. justin ăla nu cânta pop-rock şi nici celelalte 2 ţărăncuţe. Dacă asculţi manele, asta te face şi mai mare cocalară. Mai mare chiar dacă asculţi selena justin si banana. Numai copii răsfăţaţi care nu au o viata ascultă banana, bieber şi gomez. Pentru că pe ei, voi îi vedeţi perfecti! Treci la nivelul superior! METAL : black metal, gruge metal, alternavtive meta. ROCK, PUNK! Lasă fiţele de copil de 11 ani şi maturizează-te, altfel îşi vor bate toti joc de tine!
Pai ...depinde de tine.de genul de muzica pecare il preferi.Si eu am tot 11 ani.dar eu ascult mai mult muzica de club...inna,ackent,andra,smiley,conect-r.cantareti de genul asta.dar cum ti-am mai spus.TU ALEGI.
Eu am 12 ani...si nu ascult nici justin bibelou, hana bombana, gomez...imi place Tokio Hotel, My chemical romance, Matchbook romance etc.
Daca vrei sa nu rada copii mai mari de tine eu iti zic sa nu asculti manele desigur dar nici justin bieber sh hannah montana.sunt expirati.Nimeni nu mai asculta muzica buna in ziua de azi?!?!?!