rroxi44
| rroxi44 a întrebat:

Credeti ca daca ati vedea asa ceva in Gara de Nord... v-ati opri sa va uitati, v-ati grabi la tren sau... pur si simplu v-ati gandi ca unii au timp de joaca?
http://www.youtube.com/watch?v=7EYAUazLI9k&feature=bz302

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Filmuletul acesta mi-a incantat sufletul mai ales ca, eu am vizionat de mai multe ori filmul Sunetul muzicii, in care aceasta melodie era una cantata de o intreaga familie de nazdravani, alaturi de guvernanta lor, minunata artista si cantareata Julie Andrews. Imaginea creata in film de emulatia pasagerilor cu cei ce au initiat acest proiect, de a aduce un plus de viata, intr-o gara aglomerata unde fiecare este stresat, grabit sa prinda trenul ca sa ajunga la destinatie, indiferent care este aceea, te face sa uiti pentru o clipa unde te afli si-ti incalzeste sufletul.
Se pare ca ideile bune prind la altii, deoarece viitorii calatori s-au prins in dansul frenetic impus de ritmul si sunetul deoasebit al acelei melodii. Intorcandu-ma acum la intrebare, Ce s-ar intampla daca o asemenea initiativa ar fi in Gara de Nord si noi ne-am afla pe acolo?, eu personal, m-as opri si m-as bucura sa ascult muzica si sa privesc la cei care reusesc sa intre in ritmul ei, dansad, pentru ca, asa cum s-a mai raspuns deja si eu ajung cu cca o jumatate de ora mai repede la gara si timp as avea pentru putina destindere.
Ar fi bine ca, in colaborare cu oficialitatile CFR sa se initieze un asemenea proiect, intr-o zi anume si chiar, pe bune si nu doar virtual, sa vedem ce s-ar intampla.
Initiativa lui Rroxi43 de a aduce in discutie o asemenea tema, mi se pare posibila de realizat, chiar daca pentru acest lucru, nu s-ar realiza un film ca cel pe care l-am vizionat dupa citirea intrebarii.
Se stie ca in strainatate, in statiile de metrou se dau micro concerte si dupa cum am auzit asa ceva s-a intamplat si prin statiile noastre de metrou, astfel ca, de ce n-ar fi posibil asa ceva si intr-o gara fie ea si Gara de Nord. Incercarea moarte n-are asa ca, ia sa vedem cine preia o asemenea initiativa si cine o realizeaza? Poate tinerii de la liceele de arta sau cei de la conservator ca, in acest mod s-ar putea remarca si ei ar fi interesati daca li s-ar propune un asemenea proiect. Cum o idee buna merita aplicata, eu gandesc ca este posibil sa se initieze ceva in acest sens de membrii TPU care se afla in Bucuresti, impreuna cu cei dornici sa se remarce. Succes.

17 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Cu siguranta mi-ar placea ce vad si m-as opri sa privesc... dar n-as neglija trenullaughing

carla
| carla a răspuns:

Pai, Roxi,. dupa cum ma stiu eu, oricum ajung inainte de plecarea trenului cu vreo 40 de min, deci sigur ca m-as fi oprit sa dansez cu copiii respectivi pe muzica din filmul '' The Sound of Music''. Este superbbbbbb, sper sa vad si la noi asa ceva big grin

| psiholoaga a răspuns:

Mie mi-ar placea sa vad asa ceva si sigur m-as opri sa dansez. Am facut in campania free hugs ceva de genul: am mers prin magazinul unirea si la fiecare 10 secunde inghetam in pozitia respectiva si stateam asa inca 10 secunde. Aveam afise sau tricouri cu 'imbratisari gratuite' si cativa oameni s-au oprit sa se uite sau sa ne imbratiseze.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

WOW...CHIAR MI-A UMPLUT INIMA DE BUCURIE VAZAND CA OAMENII INCA MAI REACTIONEAZA LA ASTFEL DE MANIFESTARI ALE MUZICII SI DANSULUI...PE CAND SI LA NOI O ASTFEL DE MANIFESTARE! ...EU CHIAR M-AS IMPLICA... IUBESC MUZICA SI DANSUL!

| claudiarebecca a răspuns:

Cat de tare... m-as opri sa dansez happy

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Aceasta arata ca oamenii inca mai pastreaza in suflet dorinta de a impartasi impreuna momente de bucurie... in ritmurile muzicii si dansului....chiar daca grijile zilnice ne streseaza pe fiecare!

tundenana
| tundenana a răspuns:

Superrrrrr... m-as uita gura casca si as aplauda da cu coada ochiului as fi la tren... daca vine fugaaaaaaaaa

| Princessee a răspuns:

Nu stiu ce as face dar cred m-as tavali pe jos de ras!

| Princessee a răspuns:

Si sigur m-as opri sa dansez!

| afrodita17 a răspuns:

Mie sincer mi-a adus zambetul pe buze acest filmuletz.happy...sigur ca m-as opri sa imi ''clatesc'' ochii cu o doza de amuzament si o usoara emotie...SIGUR! mi-ar face ziua mai buna...happy

| gabrielutzu a răspuns:

N-as crede nimic, sigur e trucat, daca ar fi facut asa ceva, jandarmii ar fi pus rapid pulanele pa ei si le-ar fi linistit "joaca".:laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur as pierde trenul... chiar daca ar pleca la 30 minute dupa "spectacol", pentru ca m-ar lua cam 1 ora sa ma trezesc. Ar fi fost cea mai buna dovada ca o zi normala poate deveni o amintire unica.

| omfericit a răspuns:

Pentru ca oricum am talent sa pierd trenuri... nu mi-ar face probleme de al pierde.

Si nu doar ca as participa ci poate chiar l-as organiza ca anyway. mai facem multe proiecte in cadrul LumeBuna.ro

de exemplu > Imbratisari gratuite in 111 orase pe 20 mai happy

regis
| regis a răspuns:

Superb. M-as opri fara discutie, cu riscul de a pierde trenul. Cu imbratisarile insa... e putin diferit... e una sa privesti o coregrafie spectaculoasa, alta sa vina un necunoscut sa te ia in brate... Totusi, sincere felicitari pentru cine face asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Roxi,
In mod sigur m-as opri, in primul rand datorita muzicii. Apoi as intra in randul dansatorilor (chiar daca poate nu dansez atat de bine laughing ). Dar, nu stiu daca romanii care se invart prin Gara de Nord ar "gusta" asa ceva... Nu toti cei care se perinda prin Gara de Nord sunt de "calitate" din pacate...
Dar ideea in sine ar fi foarte buna si amuzanta...

| Dara a răspuns:

Absolut superb! Cum ajung la gara cu cel putin o juma' de ora inainte, as avea timp sa privesc si sa urc in tren la timp.

Răspuns utilizator avertizat