Nu draga mea! Sunt unii care nu prea inteleg adevaratul sens al cuvantului "tocilar", tocilarul este copilul care citeste o lectie de 5 mii de ori (invata mecanic) si nu pricepe nimic, tu esti o fetita constiincioasa, nu TOCILARA, asa ca lasa-i sa spuna orice.
Nu vei fi numita asa de prieteni
Daca iti va spune cineva tocilara inseamna ca acea persoana e proasta rau
In clasa la mine sunt uni care ii zicla un coleg "aragaz cu 4 ochi" dar acea persoana nu ii baga in seama si au incetat sa ii mai spuna asa...asa ca nu te lua dupa gura targului...TOCILAR poti sa ii spui la unul care invata pe derost fara logica si cand il pui sa faca ceva practic nu stie nimic, ala e un tocilar
Ca inveti este foarte bine iar cei care te vor face tocilara nu vor ajunge nimic in viata
Nu in nicun caz.Tocilari sunt aia care azi invata si maine uita tooot. Te sfatuiesc sa ii porti deoarece se pot corecta eu i-am purtat permanent un an de zile, dar nu eram mioapa, eram hipermetroapa si alti 2 mai cand si cand si mi-am corectat vederea.Doctora a zis ca trebuie purtati pana la 18 ani si de unde chiar si ea a fost uimita cand a vazut ca nu mai am nevoie.
NU! Si mie imi spun tocilara, deoarece iau doar 10(9), chair daca nu am ochelari. Oameni sunt rai, nu-i mai asculta.
Nu...
Si eu port ochelari si nu`mi zice nimeni ca sunt tocilara!
Si sunt tot mov:*
Nu cred ca vei fi numita tocilara pentru ca prietenii stiu de fapt cum esti.Sau daca iti spune cineva "strain" de exemplu nul baga in seama spune-i ca nici lui nu i-ar placea ca lumea sa'i spuna asa.
NU!
Trebuie sa ai un stil aparte, si daca tu ai incredere in tine, ai sa ai ceva chiar special ca porti ochelari. Totul tine de atitudinea ta legata de tine. Daca tu te crezi tocilara sau tie frica ca asta vor crede ceilalti, atunci nu-i bine!
Da' daca tu ai personalitate si porti ochelarii cu gust ( adica sa nu fie genul de ochelari tip bunica) atunci lumea va spune ca te deosebesti fata de ceilalti prin ceva special.
Succes:*
Si nu uita ca totul tine de atitudinea ta fata de tine.
Nup, nu esti tocilara.ai incredere in tine ca esti cool si asa va fi pup dulce