| 13DoXy13 a întrebat:

Credeti ca Dumnezeu exista?
Vreau niste pareri...

Răspuns Câştigător
| robylego a răspuns:

Normal ca exista! esxita atat de multe dovezi! EL e tatal nostru! cine crezi ca ne-a creat?

13 răspunsuri:
| AnotherGirl a răspuns:

Normal ca exista! love struck

| Anonymus3000 a răspuns:

Normal ca da

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Dap exista,cred ca s-a dovedit!batting eyelashes
De ce s-ar fi construit Biserica, de ce s-ar fi pictat atatea iconite, cu chipul Lui Dumnezeu? Cine ar putea mintii si dc?
Deci da exista:*

| LoVeIsMyAir a răspuns:

Da...ca dovada milioanele de minuni

| CokoStar a răspuns:

Da,a existat înaintea noastră şi va exista mereu.

| CokoStar a răspuns:

Da,a existat înaintea noastră şi va exista întotdeauna.

| CokoStar a răspuns:

A existat, există si va exista mereu love struck

| BeBebuu a răspuns:

Ce intrebare:-|
lol
normal cu da.

| joe2011 a răspuns:

Normal ca exista, km ai putea crede ca nu?

| SM_9305 a răspuns:

Pufulete sunt sigur 100% ca exista altfel eu azi poate ca nu mai eram in viata dar prin harul i indurarea sa am apucat azi sa-ti raspund GBU

| emynem313 a răspuns:

laughing ce intrebare e asta? Pai haide sa o luam putin logic: cine ca creat pamantul? Extraterestrii? Nu cred, cine ne-a creat pe noi? Extraterestrii? nu prea cred... s,s,a, m, d dati tu seama singur si cred ca vei gasi raspunsul corectbig grin

| Bobolina125 a răspuns:

Da... eu, personal, cred in Dumnezeu. Daca stai bine sa te gandesti, cineva, sau ceva trebuie sa ne fi creat pe noi si lumea noastra. Da, exista teoria aceea a bing bang-ului care ne spune ca universul s-a format printr-o explozie de energie, in urma careia au aparut spatiul, materia si timpul. Si totusi... ce a provocat acea explozie? Acea miscare? Ceva sau cineva, nu?

Si acum, sincer, eu chiar imi doresc sa cred ca acolo, undeva, exista Cineva care ne pazeste si ne vegheaza. Cred ca noi am fost creati cu un scop, si nu cred ca dupa moarte sufletul nostru nu va mai exista. Pur si simplu, nu-mi pot imagina ca noi existam doar pentru a trai si atat. Chiar nu cred ca totul se va termina odata ce trupul nostru nu va mai rezista.

Deci da, eu cred cu toata fiinta mea ca Dumnezeu Tatal exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii sustin ca ei cred, dar nu fac nimic care sa dovedeasca asta. Asa mi-ar fi si mie usor sa spun ca exista si nimeni nu stie de fapt ce gandesc eu. oh go on