Ei bine noi nu o sa stim niciodata ce se va intampla! Dumnezeu decide! Eu am auzit ca in 2012 e sfarsitul lumii.Asta cu 2012 a descoperit un om nu stiu exact cine de pe un tablou de a lui Leonardo Davinci.Acel mom a descifrat cuvintele de pe tablou pentru ca erau scrise in alta limba (sau erau scrse ciudat) si i-a iesit cuvantul asta: in 2012 va fi sfarsitul lumii.
Nimeni nu poate prezice viitorul, in schimb se poate presupune.
Data, anul, locatia nu o sa le stim niciodata si nici daca se va intampla
Nu stiu, asa se zice.Cred ca ca sa fim 100% va trebui sa asteptam sa treaca timpul pana in 2012 doar atunci vom fi 100% siguri de ce se va intampla.
Numai dumnezeu stie, asa ca nu mai crede tot ce se spune, isi dau cu presupusul si ei.
NUUUUU>
Minciuni gogonate.Asa a fost si in 2008 toamna. CA vine apocalipsa pe 21 otombrie si nu mai stiu cand.
Hai frate ma lasi...Vine...Cutremurul care va zduncina pamantu` si o sa iasa foc si etc sietc si morti si etc si etc si durere sietc si apocalipsa
8 septembrie 2040 - Aliniere planetara, despre care se crede ca va avea efecte nefaste asupra Pamantului, provocand, in mod special, cutremure foarte puternice
2076 - sfarsitul calendarului musulman
2240 - sfarsitul calendarului evreiesc
In toti ani astia pot veni apocalise...Si vor veni? Cine stie
Nu cred ca este cineva care sa-ti poata raspunde la intrebarea asta.Si cei de la Institutul de Fizica Pamantului afla cu cateva secunde inainte, poate! Sa ne ajute Dumnezeu, cand va fi!
Şi brusc am impresia că sunt Nostradamus... nu se ştie când! Vrei să ştii şi unde se va desfăşura sfârşitul lumii? Nu este logic? Toată povestea asta este o mare prostie deşi sunt zeci de teorii dar sfarşitul lumii în mod cert poate veni mâine sau peste 1 mileniu.
Unde? 36 grade, 43 minute 21 secunde latitudine nordică, 13 grade, 20 minute, 2 secunde longitudine vestică.
Nustiu de unde ai aflat acesta stire! dar nimeni nu are cum sa afle cu atit de mult timp inainte, eu te sfatuiesc sa nu te panichezi degeaba.
Daca mai stau mult in fata calculatorului pana atunci, cu siguranta o sa fie un cutremur foarte mare ca ajung pe la 120 de kilograme si tinete atunci...
Te referi la " Grandiosul sfarsit din 2012 "?
Ei bine. sfarsitul poate veni in orice clipa. cand dorim, mancam, radem etc.
Nu se stie cand va fi acesta...
Si aceeasi poveste e si cu cutremurul
Nu stiu nici expertii care se ocupa doar de studiul cutremurelor! Nu putem decat sa speram ca nu va fi deloc sau ca nu se vor produce pagube.
Nimic mai fals. Sunt simple plasmuiri, care au menirea sa antreneze negativ psihicul omului. Nu se poate sti cu exactitate, ci se banuieste, e ceva similar cu prezicerea apocalipsei. Cutremurele sunt fenomene imprevizibile!
Nu. O sa traim fiecare cat avem dat
Sau probabil ne va sugruma instinctul de turma
In 2012 nu o sa fie nimic numai vb prostii, iar anul acesta in romania, o sa fie cutremur foarte mare
anonim_4396 întreabă: