| OneMoreChance a întrebat:

Credeti ca este o rusine sa port un lant cu o pentagrama la gat? Va crede lumea ca sunt satanist, dar totusi nu sunt? Va rog ajutor, tocmai mi-am luat una si mi-e cam rusine sa o port.
P. S : Am 11 ani

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

În România este o ruşine să fii orice altceva decât familist convins, drept credincios (ortodox neapărat), heterosexual, homofob, habotnic, superstiţios şi cotizant constant la Corporaţia Ortodoxă Română.
Într-o societate care geme de prejudecăţi, e o ruşine şi dacă ai ochii mov.
Ia şi poartă liniştit şi caută să ţi se rupă de ce cred inculţii din jur.

Ah... şi aşa ca chestie: Pentagrama (sau steaua în cinci colţuri) ca şi svastica, sunt simboluri care au aproximativ 4000 de ani şi care au reprezentat simboluri pozitive.

12 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

Pentagrama e un simbol satanist, dar nu o rusine.
Insa la un copil de 11 ani. pare cam morbid, plus ca nu esti genu'.
Deci.las'o balta! Mai ales ca nu te simti bine purtand'o.oh go on

| pinkystyle? a răspuns:

Daca ai 11 ani e clar.laughing

| Nymphetamine a răspuns:

A.si inca ceva: De ce ti-ai luat'o daca nu o poti purta?straight face

| OddKidd a răspuns:

Porti ce iti place tie. Daca are o semnificatie asta nu inseamna ca esti ceva satanist sau ceva, doar iti place. Daca mie de exemplu imi plac lanturile cu cranii asta nu inseamna ca's satanista, emo sau ceva de genul.Doar imi place sa le port.Nu trebuie sa te simti rusinat.Chiar delochappy

| Jerrry a răspuns:

Dc sa iti fie rusine no talking Nu conteaza ce zice lumea atata rimp cat tie iti place love struck

| crisy_9816 a răspuns:

Nu este o rusine in plus se poarta stilul gothic asa ca pantagrama ar fi ok si daca tie iti place nu trebuie sa pui un pret fff mare pe rautatile pe care ti le spun ceilalti

| piti_6781 a răspuns:

Daca tie iti place poarto.Si sa nu-ti pese de ce zic cei din jur, fii tu insuti ca asa e cel mai bine.

| DianaScorpio a răspuns:

Ce ar fi ca lumea sa se documenteze mai bine inainte sa judece? Pentagrama simbolizeaza multe lucruri http://www.biomagikstar.ro/simbolurile_magice.htm

| Masonul23 a răspuns:

Frt dupa mine esti cea ce vrei sa fi si te imbraci cum vrei u si porti ce"ti place sh daca e sh un prost care zice ceva de tine nu il bagi in seama sau nu stiu eu asa gandesc xDxD

| OneMoreChance explică:

Yb0, sunt un el big grin

Răspuns utilizator avertizat
| anonimul12 a răspuns:

Prietene, la 11 ani mai bine ai pune mana pe carte si te-ai indrepta spre un liceu foarte bun. Cat despre pentagrama, lumea te va considera un satanist pentru. ca in tara sunt oameni inchisi la minte. Dar trebuie sa ai un motiv anume pentru. a o purta. Daca o porti doar ca sa te dai mare smecher inseamna ca esti prost. Este un semn satanist, iar daca tu nu esti satanist poarta o cruce sau nu purta nimicwinking.