| BisScuiTheE a întrebat:

Credeti ca exista demoni sau fantome sau... orice nu ai putea vedea dar face rau?

Răspuns Câştigător
| IRINEL90 a răspuns:

Uita-te la asta si iti dai singur seama http://www.youtube.com/......ttp?/watch

7 răspunsuri:
| GaByTzzz_5098 a răspuns:

Da exista fantome precum si demoni, fantomele sunt de 2 tipuri rele care poseda oamenii sau cele bune care trăiesc in pace. happy

| Ecea a răspuns:

LoL
Categoric Nu

| cristy_8962 a răspuns:

Da eu cred. exista si demoni si fantome precum exista si aerul ce il respiram.sti fantomele"bune"au ramas blocate in lumea asta,nu a vazut"lumina", iar cele malefice au ramas pentru a se razbuna pe cineva sau au fost trimise de diavol.da eu zic ca exista, de ce m-as indoii?

| DanielleDaniaD a răspuns:

Da, exista... dar eu sunt de parere ca ar trebui sa ne "temem" de cei vi nu cei mortihappy
Si de multe ori mi s`a intamplat sa`mi vad buniculhappysau cel putin sa-l aud cum striga la tara [ unii spun ca lucreaza subconstientul ] altii ma sperie.dar cine stie.

So, nu aveam de ce sa ne fie fricabatting eyelashes

| Klepto a răspuns:

Cred in virusuri si bacterii, nu le pot vedea cu ochiul liber, si inca nu a aparut optiunea de a-mi pune niste lentile de microscop in ochi la Dr. Ciomu.

Nu cred in demoni sau fantome sau nu stiu ce fiinta ectoplastmica.
P.S. Iepural de Pasti, Mos Craciun, Zana Maseluta se considera demoni sau fantome?
Nu le vezi, dar fac rau, Iepurasul de Pasti lasa oua de la care poti face icter, Mos Craciun lasa dulciuri, de la care poti face diabet zaharos, Zana Maseluta iti fura dintii si iti lasa bani sa-ti cumperi prostii ca sa-ti mai scoti alti dinti.

| LoveSelena a răspuns:

Eu nu stiu vce sa zic nu prea cred in din astea adica nu exista doveziforte clare. O prietena de-a mea imi vorbeste intr-una despre fantomer si chestii dar eu nu cred.

| Danyel a răspuns:

Nu exista nimic.

Întrebări similare