| FallenDude a întrebat:

Credeti ca exista si alte planete ca pamantul? Credeti ca mai exista si alti oameni pe alte planete? Argumenti happy Funda

Răspuns Câştigător
| greenmile00 a răspuns:

Conform statisticilor, este practic imposibil sa nu mai existe viata pe alte planete.
Conform studiilor, un procent de cel putin 5% din planetele existente in univers au capacitatea de a sustine existenta vietii, iar din aceste 5%, cel putin 2% din ele au capacitatea de a sustine fiinte inteligente.
Tinand cont de marimea universului, eu zic ca sunt sanse destul de mari sa existe viata, chiar inteligenta pe alte planete. Cea mai mare problema nu consta in existenta inteligentei sau doar a vietii, ci consta in distanta. Momentan capacitatea nostra de a studia fizic universul este extrem de limitata in raport cu capacitatile noastre tehnologice. Dar cum tehnologia evolueaza, incet incet o sa descoperim mai multe despre univers, probabil vom fi chiar uimiti de misterele care le contine, si evident ca la un momentdat ceea ce in momentul de fata ni se pare o chestie deosebita, la un momentdat va fi o chestie comuna... ce nu va ridica nici un semn de intrebare pentru nimeni happy... Evolutie, ce pot sa spun tongue

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

1)...da cred ca mai exista si alte planete ca pamantul!
fiindca sa o luam logic! sunt 1000 de miliarde de galaxii in univers! fiecare cu cate 1000 de miliarde de sisteme solare-fiecare cu minim cate o stea -fiecare cu minim 2-3 planete!
...cat de egoist trebuie sa fii, ca sa crezi ca numai pe pamant exista viata?
si 2 ) ...nu,nu cred ca exista si alti oameni pe alte planete! cred ca exista fiinte asemanatoare oamenilor,dar nu oameni in sine!
fiindca viata se dezvolta diferit!
chiar daca cu totii am avea un creator comun, si la inceput aratam la fel, cu timpul am evoluat in directii diferite!
. fiindca niciodata circumstantele de evolutie de pe o planeta nu o sa fie 100 % identice cu cele de pe alta planeta!

| antimulte a răspuns:

Planete asemanatoare cu Pamantul da, dar oameni nu cred, poate alt tip de organisme vii.

| cristiansonix a răspuns:

Pe pamant cica sa filma un extraterestru sub gheata din antartica si da pentru ca dumnezeu a vrut sa exploram pamantul si alte planete dar extraterstri ar putea fi chiar ingerii nostri adica extrateresti pot fi invizibili nasa stie ceva dar nu spune spune fragmentat si daca ar exista extraterestri si noi am fi extraterestri pentru ceilalti

| GoguSteriade a răspuns:

Consulta ecuatia lui Drake pentru a afla o cifra in legatura cu subiectul tau. Daca nu doresti sau nu o intelegi, afla ca in calculele originale s-au estimat 10 civilizatii in galaxie la orice moment dat, deci nu suntem singuri.

Apoi, Universul e prea mare ca noi sa fim singuri, e o chestiune de probabilitate si nu trebuie sa ne raportam la planeta noastra ca etalon pentru viata, se poate sa existe viata pe Titan, satelit al lui Jupiter, care are o atmosfera de metan. Posibilitatile sunt la fel de multe ca si numarul de planete din Univers.

Răspuns utilizator avertizat
| Badly94 a răspuns:

Da, cred ca exista... Daca n-ar exista nu lear fi venit oamenilor in cap ideeile despre ozn si idei egate de acest subect... Totusi de undeva cine a vazut caci nu se vorbeste din poesti

Întrebări similare