Crezi că o frunzuliţă d-aia îţi aduce noroc? Eu nu am găsit dar nu cred în superstiţii de genul...
Cum exista oamenii cu 6 degete or exista si trifoi cu 4 foi.
Eu nu am gasit niciodata unul,dar si daca as gasi nu cred ca mi-ar purta noroc.E doar o superstitie, sau cine stie.
Un lucru care-mi aduce noroc am o gheara la gat, dar o am de vreo 4 ani si cred ca e mai degraba obsesie, nicidecum noroc.Adica nu ma simt eu bine daca nu stiu ca e acolo. Intelegi.
Marti 13 e singura chestia care cred ca-mi porta noroc. Si vorbesc serios.
Exista dar e mai greu de gasit intre trifoi. Nu aduce noroc e un mit ca si potcoavele si clopotei. In fine pate altii cred.Am gasit de multe ori.
Daca il lasi sa se dezvolte, exista si cu 6 foi,eu am vazut dar nu-ti aduce nimic...
Ca si picioarele de iepure, este o prostie, cum niste picioare de iepure sa te ajute? sunt opsedati de aceste lucruri care le taie piciorusele saracului iepuras...
Eu am gasit in clasa a III-a dar nu mi-a adus niciun noroc, mi-a adus numai ghinion, acum am 14 ani.
Eu am gasit zilele acestea citiva cu 4 frunze si 3 cu 5 frunzulite.Nustiu daca e adevarat, dar in orice caz i-am pus intr-o carte♥Sper sa am noroc!♥
Lucruri din astea se intampla numai in povesti si basme necurate am chiar la mine in gradina trifoi si de fiecare data cand am gasit trifoi cu patru nu s-a intamplat nimic asa ca nu aduce noroc si nimic in lume nu poate face asta decat tu daca crezi in tine hai bafta
Si eu amgasti o gramada dar nha nu am patit nimic special ca el in buzunar e doar un mit
Mie nici o data trifoiul cu patru foi nu mi-a adus noroc, am gasit vreo 4-5 si de fiecare data a trebuit sa pierd bani,telefonul', etc...mie de obicei imi aduce noroc catelusul cand il scot afara adik gasesc bani, chiestii de genu
Ce naivi sunteti daca crezi iti aduce noroc daca nu crezi nu-ti aduce noroc..si + de asta cine stie nu credeti dar norocul nu lati observat mai ganditi-va
Anonimus937382 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: