| daniela_7403 a întrebat:

Credeti ca omul isi traieste viata cum si-o "ashterne"sau cum ii e scris asa-i adica destinul? eu nu stiu ce sa mai cred...

7 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Dumnezeu iti da daruri (sanatate, minte, talent )dar te lasa pe tine sa ti le pui in traista(sa le valorifici); iti da asternuturi(posibilitati de a face ceva in viata )dar te lasa pe tine sa iti alegi locul si felul cum vei dormi (ce profesie ai ales si ce ai realizat).

Stefan
| Stefan a răspuns:

Numai Dumnezeu stie ce ne rezerva ziua de maine si saracul si bogatul... pot avea acelasi destin. Adevarat! Ce ti-e scris in frunte ti-e pus. Destinul este calea, nu linia de sosire.

| viatadecacatt a răspuns:

Iti dai seama ca daca omul si o asterne cat de cat o sa traiasca mai bine sau chiar foarte bine, dar daca este diacnosticat cu o boala, sau alte necazuri eu consider ca asta ii este si destinul si ca nu este el de vina. dar mai sunt si oameni norocosi carora li se potrivesc decat prima partewinking...

| Lale_2033 a răspuns:

Eu cred ca e o combinatie intre cele doua, cateodata e mana destinului si cateodata ne mai ajutam si singuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna draga mea happy

Crede-ma ca acest lucru conteaza cel mai putin, dar in fine, am sa incerc sa iti explic conceptia mea, desi toata lumea are conceptii diferite.
Omul, actiunile acestuia, ii determina in mare parte viitorul, ca sa iti dai seama cagedete-te la tot ce s-a intamplat in trevutul tau, si de ce in amanunt happyDar mai este si norocul care n mica parte determina viata unui om, Dar tine mine ~in mica parte~. De aceea oamenii buni ajung ce isi doresc, chiar daca greutatile de zi cu zi ncearca sa ii traga in jos happy. Destinul se joaca cu noi ca niste marionete, asta daca nu stim sa il controlam. Asa cum sti poate viitorul este determinabil, aca poate fi schimbat.

Asa ca traeste viata din plin, fiecare clipa si nnu ti mai pune intrebari pentru ca nu te ajuta la nimic.
Mult succes kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alege o cale.si tinete de ea.nu vei mai fi confuza.adica o directie in viata, un drum. daca mergi haotic, ca o musca fara cap, nu o sa stii nici de unde vii, nici unde trebuie sa ajungi.si asuprasortii poti interveni. dar asupra destinului nu.

| jelly a răspuns:

Omul se naste cu o incarcatura karmica. Nimic nu e la intamplare, nimic nu e batut in cuie, si daca exista un destin scris noi avem puterea sa-l schimbam, Dumnezeu ne-a deschis toate usile. Citeste carti despre karma, despre reincarnarea sufletului, sau cauta pe net.