| ρυƒυℓєтє a întrebat:

Credeti ca scoala ne ajuta la ceva?

13 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Aaa scoala e totul, daca stii carte si stii pe ce sa te axezi, posibilitatiile sunt nelimitate ce poti face in viata.
Eu chiar cred ca, cine are carte are parte!

| WeeD a răspuns:

Are si ea rolul ei.
Dar nici chiar asa zilnic straight face.Sa se mearga la scoala 1 zi da 1 nu.ce ***.

| DomnisoaraLove a răspuns:

Nu ...nu are un rol important,decat ne ajuta sa nu fim oameni prosti pe lume,cum sa nu aibe? de ex :te duci la magazin si cumperi ceva nu stii sa calculezi,de insala vanzatoarea de te rupe, nu stii sa citesti, esti analfabet, nu stii sa te exprimi si vei fi mereu neinteles si marginalizat de ceilalti, nu spun ca trebuie sa iei numai 10, dar totusi tb sa stii sa faci un calcul, sa stii sa citesti,sa scrii,lucrurile elementare vietii, deci ajuta dar uneori sincer e cam plictisitoare, si da cine vrea face 8 clase cine nu sa ajunga cat mai sus, fiecare cat il duce capu'...ar fi o idee sa se mai imputineze orele.ai dreptate
Byekiss si sper ca ai inteles ce am vrut sa spunhappy

| Sburatorul a răspuns:

Normal. laughing Daca nu ar ajuta atunci de ce ar mai exista?
De unde ai afla tu informatii pentru ''cultura generala'' daca nu ar exista scoala?
Asa oricine putea sa munceasca oriunde, indiferent de intelectul lui.

| annahandball a răspuns:

Mi mie se parea in regula daca numai 8 clase sa fie obligatori! Pana la urma trebuie sa existe si oameni care sa lucreze la supermarket sau sa mature strazi(la meserile de jos in general).Dc trebuie sa faca uni si liceu daca la scoala au avut medi mici si au fost in stadiu de corijenta? Daca nu vor sa mai invete sa-si fac rost de o meserie.

| romanaols a răspuns:

Vrei sa ajungi un boschetar?

| DeeaDLove12 a răspuns:

Nu...eu ma descurc si fara scoala

| MitroKta a răspuns:

Nu. Nu ne ajuta!
TU CE CREZI OMULE?
Daca nu te ajuta la ce te mai cheama la scoala, sa ia si ei niste bani?
Cati ani ai mama?
Daca vrei sa ajungi cineva si nu e taticul sa dea dreptu' sau nu ai tu personal bani sa dai dreptu' atunci PUNE tata, mana pe carte!
P.S. Nu mai puneti transferati toate idioteniile voastre din creier pe forum!

| ρυƒυℓєтє explică (pentru MitroKta):

Multi au scoala si nu au ce mancawinking ...decat sa stai in Romania mai bine pleci in strainatate. si oricum nu se compara salariile de aici cu cele de dincolo.

| MitroKta a răspuns (pentru ρυƒυℓєтє):

Blah, blah, blah... Cine ma pune sa imi bat creierul sa iti explic tie lucrurile astea. Fii atent! Tu te referi la salariile celor care muncesc de le sar capacele, munca fizica adica?(la altceva nu ai cum sa te referi din moment ce zici ca nu iti rebuie scoala- adica nu o sa inveti. Una la mana. 2. Faza e ca salariile mari din strainatate(tot la munca fizica ma refer) c\vor deveni in curand istorie, pentru ca toti strainii s-au saturat de romanii si tiganii care se duc pe afara sa faca jaf si smecherii asa ca ii dau pe toti afara din tara- deja au inceput de mult. Asa ca nu mai visa malai mult ca vrabia si pune mana pe carte. Punct!

| ρυƒυℓєтє explică:

Nu zic ca nu ajuta. dar eu zic ca era de ajuns sa facem 8 clase laughing. sau sa mergem 4 ore pe zi macar.si sa se scoata materiile care chiar nu ajuta la nimic. parerea mea tongue

| Manole_7130 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, ne ajuta! Pentru ca fara o Diploma de Bacalaureat, esti un Nimeni in Lume! Mai ales in Romania! Si cu Diploma de Facultate, este la Fel! Dar Fara Diploma de Bacalaureat, esti Un **** in Lumea asta!

| Otaku a răspuns:

Nu ai scienze = Nu poti sa lucrezi cu chimica si etc.
Nu ai matematica = Nu lucrezi nici la supermarket etc.
Nu ai romana = Nu lucrezi nicaieri ca nu stii sa vorbesti
Nu ai storie = Nu lucrezi cas-a gasesti dinosaure etc.
Nu ai desen = Nu o sa faci pictor.
Etc. Cred ca ajuta rolling on the floor