| iiooaannaa26061994 a întrebat:

Credeti ca se va supara o colega de-a mea de clasa daca nu merg sambata la ea la majorat? ea si ceilalti colegi tot insista dar le-am zis ca nu merg.motivul pentru care nu merg e ca nu am bani si nu pot sa merg "cu mainile in buzunar". e evident ca lor nu pot sa le spun asta. ce sa fac mai am o zi de gandire. ajutati-ma voi cu nioste sfaturi.

11 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Spune-le ca pleci din localitate impreuna cu parintii tai..sigur o sa te creada :*

Răspuns utilizator avertizat
| Nolkyz a răspuns:

Chiar ai putea să îi explici cum stă treaba... E mai uşor aşa.

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Daca nu vrei sa le spui ca nu ai bani, poti inventa ca pleci intr-un X loc cu maicata(spre exemplu)si ca nu ai vrut sa le spui motivul neprezentarii tale, deoarece considerai ca poti amana "vizita". nu iesi pe afara sambata, ca sa nu te vada cineva cunoscut, si sa te creada mincinoasa.

| CrAzYAbOuTMuSiC a răspuns:

Pai atunci incearca sa-i faci tu singura acasa un cadou.Eu cred ca ar aprecia un cadou facut din suflet.Si eu cred ca ai dezamagi-o daca nu ai veni la ziua ei.In concluzie, incearca sa ii confectionezi un cadou foarte special ca o bratara a prieteniei
http://www.youtube.com/watch?v=8IZl28u7Oe0
http://www.youtube.com/watch?v=OT0A0ZIAjcw&feature=channel

| わたなべ久美子 a răspuns:

Cred ca ai putea sa le spui ca ai niste probleme in familie sau ca trebuie sa mergi la o ruda sau ca esti plecat din localitate. Vezi ce faci! Succes!

| Alinna20 a răspuns:

Pai spune-i adevarul! nu trebuie sa iti fie rusine ca nu ai bani pentru ca multi dintre noi nu avem. Daca este o prietena buna te va intelege pentru ca nu cred ca iti este prietena pentru bani sau pentru un cadou.

| Lola23 a răspuns:

Pai daca iti e prietena va intelege in ce problema te aflii...eu zic sa ii duci o chestie simbolica si un buchet de flori. sau fai o felicitare sau cevahappy.

| Gabiᅠ a răspuns:

Spune-i ca nu poti ca... ceva s-a intimplat sau spune-i ca esti ocupata.

| patiiipatiii a răspuns:

Ar trebui sa-i spui ca ai robleme cu bani si sa-i spui asta sau macar sai cumperi ceva tosi mai ieftin dar macar mai semnificativ... funda plz.big grin

| GeorgeNoCoMMenT a răspuns:

Eu as zice sa nu mergi dar... urmatoarea zi sa ii spui la multi ani si sa iti ceri scuze si cred ca nu ar trebui sa iti fie rusine pentru ca n-ai bani ar trebui sa i spui colegei tale adevarul pentru ca sigur v-a intelege crede-ma eu asa as proceda sper sa iti fie de folos raspunsul meu.Ai grija de tine:*. Daca ti-a fost de folos de rog da-mi Funda.winkingtongue