| death a întrebat:

Credeţi că site-ul TPU.ro îşi atinge scopul pentru care a fost creat iniţial?

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Da normal.Hai sa traducem.
Toti pentru unu.= Toti rad, unu plange.Toti glumesc, unu vorbeste serios.Toti isi bat joc de tine, unu sufera.etc
Misiune indeplinitá.

17 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Asta-i o gluma, nu?

| SweetCandy a răspuns:

Isi atinge scopul pentru care e creat, insa mai trebuie sa radem si noi pe aicilaughing

daniela
| daniela a răspuns:

Uneori da, uneori nu

| danutza a răspuns:

Pt uni da dar pentru cey care primesc niste rasp aiurea... u ce crezi ca parere au?

| ejaxz a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca site-ul a fost creat pentru ajutor, amuzament si cearta.Sigur si 100% is atinge scopul big grin

| psiholoaga a răspuns:

Pe ici, pe colo... Dar clar nu e un site unde oamenii DOAR sa intrebe si sa primeasca raspunsuri la niste probleme, framantari, ganduri. Are si asta, in proportie de ...maxim 20%. Restul=chat si circ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal, doar a inceput sa produca bani, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog sa mergi si sa observi cate raspunsuri am la intrebarea postata azi la Educatie si Cultura....acela e raspunsul la intrebarea ta...in consistenta si argumentarea comm -urilor de acolo!

| alle_1861 a răspuns:

Uneori, dar din ce am vazut, in ultimul timp cam nu. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In masura in care intrebarile puse respecta acest lucru...

| vyol3ta a răspuns:

Bv @nony straight face Ai perfecta dreptate!

| YepIsSuspended a răspuns:

Buna

Intr-un fel sau altul...

By Lolly

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In parti egale da si nu... uitate la intrebarea pe care am pus-o ieri...slabe sanse sa isi revina site-ul dar noi speramwinking

| zamfira a răspuns:

Privind din punct de vedere practic, tpu.ro isi atinge scopul: oamenii intreaba cand au intrebari si ofera raspuns la intrebarile altora. Acum, daca discutam despre relevanta raspunsurilor, despre nivelul de cultura generala al celor care raspund, despre nerusinarea unora care scriu un raspuns indiferent daca acesta este corect sau nu, aceasta este o alta discutie. Dar in definitiv, fie ca ne place sau nu: Astia suntem, dragilor!

| nu conteaza_8511 a răspuns:

Depinde pentru. ce a fost creeat. Din cate observ, pe site-ul asta e mai multa bataie de joc decat dorinta de a ajuta!
P. S:@nony, ai perfecta dreptate, numai ca si tu te numeri printre cei-cele care fac pe altii sa planga, sa sufere si ce ai mai zis tuhappy Nu te supyhappy

nony
| nony a răspuns:

EmmaDrew .ai vazut ca m-am scos in vreun fel din primul raspuns? Nu, suntem toti o apa si un pamant... aaa, binenteles in afara de ¨zeitatile¨ de pe site.
Dar daca am facut pe cineva sa planga, sau sa sufere.imi cer scuze.Promit sa nu mai fac.pana data viitoarewinking

Întrebări similare