Da normal.Hai sa traducem.
Toti pentru unu.= Toti rad, unu plange.Toti glumesc, unu vorbeste serios.Toti isi bat joc de tine, unu sufera.etc
Misiune indeplinitá.
Isi atinge scopul pentru care e creat, insa mai trebuie sa radem si noi pe aici
Pt uni da dar pentru cey care primesc niste rasp aiurea... u ce crezi ca parere au?
Pe ici, pe colo... Dar clar nu e un site unde oamenii DOAR sa intrebe si sa primeasca raspunsuri la niste probleme, framantari, ganduri. Are si asta, in proportie de ...maxim 20%. Restul=chat si circ.
Privind din punct de vedere practic, tpu.ro isi atinge scopul: oamenii intreaba cand au intrebari si ofera raspuns la intrebarile altora. Acum, daca discutam despre relevanta raspunsurilor, despre nivelul de cultura generala al celor care raspund, despre nerusinarea unora care scriu un raspuns indiferent daca acesta este corect sau nu, aceasta este o alta discutie. Dar in definitiv, fie ca ne place sau nu: Astia suntem, dragilor!
Depinde pentru. ce a fost creeat. Din cate observ, pe site-ul asta e mai multa bataie de joc decat dorinta de a ajuta!
P. S:@nony, ai perfecta dreptate, numai ca si tu te numeri printre cei-cele care fac pe altii sa planga, sa sufere si ce ai mai zis tu Nu te supy
EmmaDrew .ai vazut ca m-am scos in vreun fel din primul raspuns? Nu, suntem toti o apa si un pamant... aaa, binenteles in afara de ¨zeitatile¨ de pe site.
Dar daca am facut pe cineva sa planga, sau sa sufere.imi cer scuze.Promit sa nu mai fac.pana data viitoare
anonim_4396 întreabă: