Stay chill. Sucurile de fructe si legume avand valoare energeticã redusã, pot înlocui alimentele concentrate si hipercalorice, reducand astfel substantial nivelul energetic al ratiei alimentare, fãrã a diminua volumul mesei. Dacã 100 gr de paine oferã 230-250 calorii, aceeasi cantitate de pepeni galbeni sau rosii dau 30-40 calorii. Dacã 100 gr smantanã dau 200-300 calorii, aceeasi cantitate de mere, pere sau prune, furnizeazã 71-80 calorii.
Ego nu neaprat, daca tu asta crezi incearca sa renunti la ieea asta si sa nu te mai gandesti, si sa gandesti sa nu ti`o mai asezi langa tine, sa nu o mai vezi, ...succes
Buna! Nu cred ca trebuie sa ajungem la pareri de genul acesta este foarte bine sa ai langa tine atunci cand mananci ceva lichid este indicat sa bei cat mai multe lichide! poti sa stai relax in privinta asta!:*
NU cred ca esti disperata. Si eu sunt la fel cand mananc, daca nu beau un pahar cu apa nu mai pot sa mananc. Iar legat de suc, poate deveni dependenta. eu l-am lasat pentru sanatatea mea.
Nu vai doamne! e ceva normal sa bei lichide! poate vrei sa slabesti...si nu poate nimeni sa iti zica ''de ce bei atata apa''(ma rog, la faza cu sucul se poate)...succes! sper ca ti-am ajutat.si nu uita:nu te subestimeaza nimeni daca bei multe lichide
Davyduchiha2001 întreabă: