| Cris29 a întrebat:

Credeti ca suntem dependenti de net? Petrecem zilnic ore in sir in fata calculatorului fara a face ceva util si la sfarsitul zilei ne intrebam 'oare ce am facut eu azi?' Ce solutie vedeti voi? Cum putem scapa de aceasta dependenta? Sau macar daca stam pe net atatea ore ce am putea face ca sa invatam ceva nou? happy

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca intra in vigoare ACTA sa vezi ce se reduce numarul de internauti.

| Cris29 explică (pentru darrio2007):

Ai dreptate; dar daca nu intra in vigoare? Ce solutie ai tu de exemplu ca sa nu mai petreci zilnic ore in fata calculatorului?

| darrio2007 a răspuns (pentru Cris29):

Cel putin eu stau acum mult in fata laptopului pentru ca sunt in concediu.Dar in restul zilelor sunt la serviciu.Seara,cand vin acasa, stau prea putin la pc.Asa ca nu mi-ar fi greu.Este mai rau de cei care nu stiu altceva decat net.

| gabylegionarul a răspuns (pentru Cris29):

Nu cred ca exsista dependenta de net...eu daca nu vreau sa stau nu stau.Gaseste pe cineva sa iti petreci timpul, ori practica vreun sport, sigur vei uita de pc.Asta daca nu locuiesti la tara, sigur nu ai mai avea asa mult timp...

| Cris29 explică (pentru gabylegionarul):

Nu locuiesc la tara, nici macar n-am avut vreodata bunici la tara. Ma gandesc ca sunt dependenta de net pe moment ce simt nevoia cand sunt acasa sa-l deschid, sa intru sa imi controlez pagina de facebook, sa citesc articole, sa mai vad un film sau un serial, sa caut muzica si uite asa uneori trec ore. Ma duc la sala, citesc carti, merg la servici, mai ies in oras ca sa mai ies din rutina...

Incearca un sport, oricare, te va face sa uiti de pc

| Cris29 explică (pentru gabylegionarul):

Merg la sala fac exercitii de cardio si fitness dar asta cam de trei ori/saptamana

Incearca si altceva.eu spre exemplu,am un motor,cand nu am ce face,ma urc pe el si merg, fara sa gandesc unde, doar merg...

| AlinaaAli a răspuns:

Are dreptate darrio2007, odata cu ACTA, nu o sa mai prea ai ce face pe net si atunci trebuie sa incerci sa faci altceva, poate cat de cat mai productiv!
Si in cazul in care nu se introduce, cred ca in loc de internet ai putea sa citesti o carte, sa iesi cu prietenii, asta la vara, ca acum e prea frig big grin
Intr-adevar, petrecem prea mult timp in fata PC-ului si asta nu e un lucru tocmai bun, dar asta este, ne conformamhee hee