| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

Credeti ca un om poate sa treaca in viata fara sa iubeasca pe nimeni?

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Parintii tot ti-i iubesti, macar mama. Apoi, te iubesti pe tine insati. Pe urma, e aproape imposibil sa nu dai de cineva care sa te atraga si sa cazi in capcanele dragostei... e frumos sa te indragostesti. Ai fi robot altfel... pana si ei se indragostesc (in filmehee hee

20 răspunsuri:
| sabina a răspuns:

Orice este posibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mai devreme sau mai târziu, un om cât de gheață ar fi, tot se "ciocnește" de o persoană de care să se îndrăgostească.
Cel puțin o dată în viața lui.
Pa, pa.

| andreutz a răspuns:

Doar daca moare pe la 13 ani... dar mai nou, am vazut ca e la moda sa ai "iubit(a)" si la 10 ani...deci nimic nu ma mai mira...

| christian a răspuns:

Nu cred! Pana la urma, se iubeste pe el insusi! si tot iubeste!

| DenissaDeea a răspuns:

Nu cred, dar nu e imposibil...

assiris
| assiris a răspuns:

Da e posibil. Am vazut scene din fel de fel de puscarii unde sunt oameni care dupa faptele lor nu se iubesc nici pe ei. Dar asta cred ca e patologic, pentru ca un om sanatos, iubeste macar o pisica, un catel acolo si tot iubeste pe cineva.

Anna
| Anna a răspuns:

Nu cred! Chiar daca nu a imparasit cu nici o persoana de sex opus iubirea, cred totusi ca sunt multe persoane pe care trebuie si le iubesti in mod voit si natura;"parintii, prietenii, rudele...

Anna
| Anna a răspuns:

Nu cred! Chiar daca nu a imparasit cu nici o persoana de sex opus iubirea, cred totusi ca sunt multe persoane pe care trebuie sa le iubesti in mod voit si natural"parintii, prietenii, rudele...

| irynna a răspuns:

Nu, nu este posibil asa ceva

| elena a răspuns:

Imposibil...nu esti om, daca nu iubesti, chiar si pe tine insuti...
Daca vreau ceva al meu, si numai al meu, arat ca sunt egoist, dar la baza este o farama de dragoste pentru mine...

| Paula a răspuns:

Nu prea, pentru ca fiecare om are sentimente, oricat de rece ar fi... Un om nu poate sa treaca prin viata fara sa iubeasca, pur si simplu nu poate pentru ca avem darul sa iubim... chiar si ala ce fura si este trimis in puscarie credeti ca ila nu are sentimente, inainte cand era mic si copil isi iubea mama, tata etc...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca exista oameni cerebrali care iubesc la modul rational, fara pasiuni devastatoare, fara zgomot si senzational.

mira
| mira a răspuns:

In mod sigur, da.

Bula
| Bula a răspuns:

Si un animal are sentimente de atractie fata de cel care-i da mancare, il va "iubi" dupa un timp. Dar din aceasta cauza inca nu va fi om!
Pot exista (si din pacate exista) persoane care nu iubesc pe nimeni, pe totii ii considera dusmani, deoarece au trecut printr-o experienta socanta, care i-a imprimat sentiment de ura fata de intreaga societate si membrii acesuia. Daca nu se rezolva aceasta problema al vietii lui si moare, atunci DA, poate exista situatia din intrebare.
Din fericire, aceasta stare se poate trata de un psiholog priceput, care are rabdare suficienta.

| cristi a răspuns:

Sa nu fie iubit se poate, dar sa nu iubeasca nu prea cred

carla
| carla a răspuns:

Imposibil, macar cand era copil la 2-3 ani, tot si-a iubit parintii, mai tarziu da.lucrurile se pot schimba.

| N538961518 a răspuns:

Da, ex:Myiamoto Musashi.

| andreeea_5364 a răspuns:

Eu nu cred...fiecare om iubeste in viata luibig grin

| mihaela_5361 a răspuns:

S-ar putea să existe, dar cred că o asemenea persoană este foarte "săracă" şi greutăţile vieţii trebuie să le înfrunte singură. Păcat!

| leluc a răspuns:

Sigur ca poate. Se poate iubi pe sine, familia, dar niciodata un/o partener(a). Depinde de felul lui de-a fi si de necesitatile sale sufletesti.