| CllaraCllary a întrebat:

♥credeti ca zanele,dragonii,vampirii,zanele si toate astea exista sau au existat?

11 răspunsuri:
| Natashha a răspuns:

Daca as crede asta as avea o minte aberanta si nu as putea sa gandesc mai nimic.din cauza asta s-a inventat basmul si alegoriahappy. Fictiunea asta e pentru oameni slabi.Maine -poimaine o sa intrebi daca mai exista o lume subterana cu spiridusi...

| CllaraCllary explică (pentru Natashha):

Nu trebuia sa fi rea am vrut doar sa aud parerea altora

| Natashha a răspuns (pentru CllaraCllary):

Nu sunt rea, sunt normala happy.am incercat sa-ti explic.
p.s. cred in vrajitoare (la figurat vorbind).

| CllaraCllary explică (pentru Natashha):

Dddddddrolling on the floor

| кαтнєяιιηєPιєяcє a răspuns:

De ce nu? Nimic nu e imposibil. Eu mereu am crezut că există straight face dacă nu ar fi existat, nici miturile, legendele, poveștile nu ar fi existat.în fine, zâne? dragoni? să fim serioși laughing. Mă rog, unii nu cred până nu văd.

| AndreiP98 a răspuns:

Nu, sunt imaginare...Cel putin pana acum nu au fost dovezi concrete ca ar exista

| m2704 a răspuns:

Nu nu exista. unele sunt create pentru amuzament.iar restul din cauza ca omul ce nu intelege fabuleaza!

| VasiDobie a răspuns:

Dragonii existau, pe timpuri oameni au gasit oase de dinozauri si credeau ca sunt dragonii tongue

| Amelica a răspuns:

Eu cred doar in dragonii..ca..am gasit indici si am vazut unul pe cer.....deci doar in dragonii cred...si exista acum!

| Amelica a răspuns:

Eu cred doar in dragoni

| ingusikinga a răspuns:

Cei cu voi voi de unde sa existe zina si toate personajele estea false din desene

Întrebări similare