Nu prea cred in el.Nu se adevereste ce scrie acolo.Rareori se mai intampla sa se adevereasca ce scrie acolo si asta doar din coincidenta
Da, in caracteristicile zodiei mele ce se spune despre persoanele nascute in zodia rac mi se potriveste perfect.In horoscopul zilnic nu cred, desi sunt situatii in care se potriveste...nu cred deoarece nu cred ca e posibil ca la toti cei nascuti de exemplu in zodia rac sa li se intample acelasi lucru in ziua respectiva.
Uneori cred...alteori nu cred.
Cred doar atunci cand zice de bine ... ma binedispune
Horoscopul trebuie interpretat, nu citit ca n-ai ce, lucru care se realizeaza de cel ce face horoscopul(daca vrei il traduce pentru profani-astia ca noi). Daca esti pasionata de astrologie cauta mihneafiran.ro, te loghezi si afli cu lux de amanunte tot ce vrei; ai sa ramai surprinsa (in mod placut) cate poate sa-ti zica o persoana necunoscuta despre tine si fara sa te vada, fara intrebari.Garantat 100%
Horoscopul trebuie interpretat ,nu citit ca n-ai ce,lucru care se realizeaza de cel ce face horoscopul(daca vrei il traduce pentru profani-astia ca noi).Daca esti pasionata de astrologie cauta mihneafiran.ro, te loghezi si afli cu lux de amanunte tot ce vrei;ai sa ramai surprinsa (in mod placut) cate poate sa-ti zica o persoana necunoscuta despre tine si fara sa te vada ,fara intrebari.Garantat 100%
Stii cum e bine sa faci?
Daca e de bine, crede, daca nu nu!
Nu prea cred, sincer.
Dar in legatura cu descrierea personalitatii in functie de zodie da. e destul de adevarat
Nu, pentru ca nu li se poate intampla acelasi lucru tuturor persoanelor din aceeasi zodie. Uneori se mai potrivesc unele aspecte, dar eu cred ca horoscopul e facut la nimereala. adica stau doi oameni si-si imagineaza o situatie buna si una rea la fiecare zodie.
E o intrebare grea deoarece cateoda se adevereste nu st daca e coeincidenta sau nu dar un raspuns clar eu unu nu pot da imi mai trec ochi prin ea dar nas zice nici da nici nu.
In nici un caz. Este imposibil ca doi oameni sa aiba acelasi destin doar pentru ca s-au nascut in acelasi interval de timp. In plus... un astrolog spune ca vei castiga o avere, altul spune ca vei ramane lefter... Pentru ce ti-ai risca fericirea, stand intre doua "preziceri" care se bat cap in cap?
valentinapazza întreabă:
alle529 întreabă: