Trebuie sa fii cel putin cretin ca sa crezi ca esti singur in univers si elysa99 tu ai conceptii delea de mosi... pana nu vad ei nu cred. Nici pe Dumnezeu nu-l vezi, inseamna ca nu exista?
Asta e altceva, dar extraterestii? fiti seriosi, stiti ce? lasati-o balta, credeti ce vreti ok? asta e parerea mea despre extraterestii, nu ma intereseaza parerile voastre asa ca nici voi pe ale mele
Tre sa fii foarte limitat sa ai impresia ca intr-un univers asa mare, cu sisteme solare mult mai complexe ca al nostru, Terra e singura planeta pe care a evoluat viata...
Atat de egosti sunteti sa ziceti ca noi oameni suntem singurele fiinte inteligente din univers tinand cont ca Universul e infinit.
Pai. Eu una nu cred.)
Nu exista dovezi.
Da adu' dovezile cucoana si voi crede
Eu niciodata nu ma las pacalita de superstitii de astea.
Doamne. cum pot unii sa creada in creaturile alea numite ''extraterestrii'' adica de unde sa stim noi ca exista.
Eu una sincer daca as vedea ca vin cu naveta spatiala atunci as crede. nu ne-a vizitat niciodata.
Exista, exista doar ca nu in galaxia noastra spatiul este infinit sigur exista ceva extraterestri prin univers Funda daca te am ajutat
Citește tot(de fapt uităte la imagini):
http://www.descopera.ro/......an-de-zile
Cel mai tare articol.
Uitați-vă la filmuleț.
Avioane de vanatoare britanice, pe urmele unui OZN (video):
http://www.descopera.ro/......-ozn-video
Hai la pariu că-i fac praf pe toți de unul singur.
Nu mă credeți? Spuneți-le să ma atace.
Da. cu siguranta exista, am fi ingusti la minte daca am crede ca doar noi existam in tot universul. ceva ceva exista.
Bineinteles ca exista, sa-r putea ca NASA sa aiba dovezi clare in privinta existentei lor... POATE stiu de o invazie, dar nu ne spun si noua
Cum crezi ca arata? verzi cu antene ?
La cate filme si documentare s-au facut eu cred ca exista, dar inca nu sunt sigur
Dacă există atâtea specimene în lumea asta (oameni), de ce n-ar exista extratereştrii?
Exista si s-au facut foarte multe documentare pentru ca sunt oameni foarte inteligenti cu aparate extraordinare si nu s-ar face atatea documentare daca ar fi doar un mit... Funda daca te-am ajutat
Multe filme si documentare sunt false. nu le neg existenta pentru ca nu cred ca suntem singura civilizatie din univers
Sa fim seriosi, punand aceasta intrebare insemna ca nu ti dai seama de cad te mare e universul.E imposibil sa nu mai existe fiinte si pe alte planete, dar sa fim seriosi si sa nu ne imaginam neaparat ca ei sunt neaparat mai dezvoltati dpdv intelectual si tehnologic cum se trage din filme.Cine stie poate ca exista fiinte aidoma noua.Nu se stie
Eu sunt de parere ca in orice minciuna exista un sambure de adevar. poate ca exista ceva insa adevarul este ca si media cam exagereaza. Parerea mea este ca exista, la urma urmei cate planete nu exista in galaxie in afara de Pamant. Insa nu cred ca sunt chiar asa de pomposi cum arata filmele SF
anonim_4396 întreabă:
G777 întreabă: