| CyLvEr a întrebat:

Credeti in existenta extraterestrilor? Adica se fac atatea filme si documentare incat noi nu mai stim ce sa credem, exista?
Da sau Nu?

Răspuns Câştigător
| noname2021 a răspuns:

Pana nu vad, nu cred, eu nu cred in asa ceva

49 răspunsuri:
| artur99 a răspuns (pentru ஐღArinaღஐ):

Am o singură observație: Dacă ei locuiesc sub pământ?

| artur99 a răspuns:

Pun pariu că-i bat singur.
Dacă nu mă credeți chemații să vedeți.
winking

| artur99 a răspuns:

Hai la pariu că-i fac praf pe toți de unul singur.
Nu mă credeți? Spuneți-le să ma atace.winking

| artur99 a răspuns (pentru CyLvEr):

Pun pariu că îi bar singur pe toți cu mâna goală. Nu mă credeți? Aduceții la mine!winking

| ஐღArinaღஐ a răspuns (pentru artur99):

Sub pamant? in afara de cartite si de insecte nu e nici o vietate acolo... daca ar fi fost deja erau descoperite

| CyLvEr explică (pentru artur99):

Dar cine esti tu, zeus? smug

| CyLvEr explică (pentru ஐღArinaღஐ):

Eu zic....sa o lasi mai moale cufilmele SFwinking
daca nici japonezii nu au inventat armele laser ce sanse ar avea extraterestrii?

| CyLvEr explică (pentru ஐღArinaღஐ):

Corect

| ஐღArinaღஐ a răspuns (pentru CyLvEr):

Pai daca sunt mult mai evoluati decat noi? oricum o sa vedem cand va veni mult asteptata intalnire de gradul 3

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Atat de egosti sunteti sa ziceti ca noi oameni suntem singurele fiinte inteligente din univers tinand cont ca Universul e infinit.

| 1997biju a răspuns:

In biblie e scris ca dumnezeu a creat viata doar pe pamant

| IMC90 a răspuns (pentru 1997biju):

BIBLIA este o carte care a fost modificata mereu dupa bunul plac al unora, si creaza tensiuni si certuri intre oameni
Nu uita ca pana la proba contrarie si pamantul era plat, iar zborul era destinat doar ingerilor...

| ReadAllAboutMe a răspuns:

Pai. Eu una nu cred.laughing)
Nu exista dovezi.
Da adu' dovezile cucoana si voi crede big grin
Eu niciodata nu ma las pacalita de superstitii de astea.laughing
Doamne. cum pot unii sa creada in creaturile alea numite ''extraterestrii'' adica de unde sa stim noi ca exista.
Eu una sincer daca as vedea ca vin cu naveta spatiala atunci as crede. nu ne-a vizitat niciodata.

| infamy a răspuns:

Sa fim seriosi, punand aceasta intrebare insemna ca nu ti dai seama de cad te mare e universul.E imposibil sa nu mai existe fiinte si pe alte planete, dar sa fim seriosi si sa nu ne imaginam neaparat ca ei sunt neaparat mai dezvoltati dpdv intelectual si tehnologic cum se trage din filme.Cine stie poate ca exista fiinte aidoma noua.Nu se stie

| PredatoR a răspuns (pentru noname2021):

Trebuie sa fii cel putin cretin ca sa crezi ca esti singur in univers si elysa99 tu ai conceptii delea de mosi... pana nu vad ei nu cred. Nici pe Dumnezeu nu-l vezi, inseamna ca nu exista?

| noname2021 a răspuns (pentru PredatoR):

Asta e altceva, dar extraterestii? fiti seriosi, stiti ce? lasati-o balta, credeti ce vreti ok? asta e parerea mea despre extraterestii, nu ma intereseaza parerile voastre asa ca nici voi pe ale mele

| MhPnr a răspuns:

Dacă există atâtea specimene în lumea asta (oameni), de ce n-ar exista extratereştrii?

| JulianaMark a răspuns:

Multe filme si documentare sunt false. nu le neg existenta pentru ca nu cred ca suntem singura civilizatie din univers

| ninulina a răspuns:

Eu sunt de parere ca in orice minciuna exista un sambure de adevar. poate ca exista ceva insa adevarul este ca si media cam exagereaza. Parerea mea este ca exista, la urma urmei cate planete nu exista in galaxie in afara de Pamant. Insa nu cred ca sunt chiar asa de pomposi cum arata filmele SF

Întrebări similare