| samiZiciPompier a întrebat:

Credeti in existenta unor locuri misterioase, cu fenomene paranormale, spirituale? De exemplu ati auzit de padurea Hoia Baciu, de langa Cluj? Si strainii au venit sa o vada si au plecat ingroziti. Cautati pe youtube happy
In centru e un cerc unde nu creste nimic. Cica sunt forte puternice acolo, se aud voci, si apar umbre si lumini.
Mai stiti locuri din astea?

8 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu, nu cred. Vezi aici câteva locuri care se spune că ar fi bântuite: https://arzigazu.ro/post/3460/iti-dau-fiori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și la școală se întâmplă fenomene paranormale. Copiii n-au chef să învețe în acest loc și sunt plictisiți. Eventual, apare starea de somn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred! YouTube-ul asta...

| RagnarokR a răspuns:

Cred ca exista, dar nu in Romania. in Romania sunt doar vrajeli.

| UnBaiat439 a răspuns:

Nu cred ca exista. Am fost in Hoia am stat 2 zile si nu am auzit si vazut nimic.

| samiZiciPompier explică (pentru UnBaiat439):

Pe bune :O ai fost si noaptea? in cerc acolo?

| UnBaiat439 a răspuns (pentru samiZiciPompier):

Nu chiar in cerc. Dar cam in centru am stat cu cativa prieteni. Si ii asa mare chestie. Bineinteles ca sunt chestii de care te sperii, dar sunt doar umbre de copaci ( eu am fost vara, iar noaptea era cer senin) sau crengi care se rup. Dar astea sunt chestii care se intampla in orice padure noaptea. Fiindca peste tot e liniste si din cand in cand mai auzi o creanga rupta sau ceva. Dar voci si de astea... Nu prea... Exceptand noi, care eram acolo, nu prea am auzit nimic in rest.