| BlackyCat a întrebat:

Credeti in fantoma Bloody Mary sau Teresa Fidalgo?

Răspuns Câştigător
| xLollo a răspuns:

Fantomele nu exista,cel putin inca nimic nu a confirmat faptul ca el chiar exista,sunt doar niste mituri/legende, la fel ca si vampiri, sirenele etc... Deocamdata multe fenomene intamplate care candva pareau "inexplicabile" acum sunt destul de comune, dar totusi exista o posibilitate ca dupa moarte sa ramana un fel de "energie", dar nimic mai mult.In concluzie daca nu exista fantome in general, de ce Bloodt Mary si Teresa Fidalgo ar fi mai cu "mot"?

5 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Nu, sunt prostii.

| HellGirl666 a răspuns:

Nu. Sunt doar niște legende.

| IBeliveICanFly3 a răspuns:

Nu. Este dovedit ca fantomele nu exista. Teresa Fidalgo?! Serios?! Chiestia asta este inventat de cocalari care nu mai eu ce sa faca pe facebook.

| KeepCalmAndHateSchool a răspuns:

Bloody Mary nu cred ca a existat si a fost doar o legenda. Teresa Fidalgo a fost o fata care a murit intr-un accident de masina, iar mesajele alea cu "Bună, sunt TERESA FIDALGO, azi împlinesc 27 de ani de când am murit. Dacă nu trimiţi acest sms la alte 20 de persoane o să dorm cu tine mereu şi dacă nu crezi du-te pe google şi scrie TERESA FIDALGO, o fată nu a băgat în seamă acest mesaj şi după 20 de zile i-a murit mama" este doar sa sperie oamenii.