Exista.Cum noi existam asa exista si o alta lume pe care n-o vedem.Noi nu vedem mare lucru. Poti citi aici ca sa-ti dai seama de ochiul uman http://ro.wikipedia.org/wiki/Culoare
Nu exista fantome exista spirite nelinistite care vin pe pamant pentru a se razbuna pe cei care leau facur rau in viata
Da inca nu s-a dovedit complet, dar teoretic exista fantome.Acestea sunt sufletele unor oameni morti,,CARE AU MURIT IN CHINURIE EXEMPLU UCISI DE CNVA, BATJOCORITI, BICIUITI ETC''.
Eu cred in ele ca doar nu or fi prosti aia de la discovery si sa dea vineri de la 10-11 si de la 11 la 12 pm fenomene stranii.
Imi dai o fundita?
Nu stiu daca este vorba de fantome! Dar aceste intamplari sunt interesante! Am avut si eu o intamplare de acest gen insa s-a dovedit ca cel care a cauzat-o e cineva care incerca sa faca o farsa! Deci, nu stiu ce sa spun! Totusi nu exista nimic confirmat despre existenta fantomelor! Succes si sper sa gasesti un raspuns!
Eu ca sa zic asa cred in fantome si bunicul si tatal meu mi-au povestit de niste intmplari de a le lor inexplicabile.
Doamne fereste. si eu cred si ...nu stiu poate mi-au trecut fantomele pe la cap ca eu nu stiu
Iti zic eu ca ceva ceva tot exista pentru ca o cunostinta de-a lui tata are asa ceva in casa si sa obisnuit sa traiasca cu entitatea nu trebuie so deranjezi si o fost un var si so convins. dimineata se trezeste ca nu mai este apa sau mancarea din fafurie eu disparut
2.la o cunostinta eu schimbat un organ /inima parca nu-s sigura/era barbat si dupa operatie sotia lui vedea un om strain prin casa si apoi si barbatul o inceput sa il vada
astea mi leo spus tata
si el nu ma minte
cand eram mica imi zicea cai prostii ca nu exista dar acum mi-a povestit toate astea si eu il cred.dar nu e bine sa le provoci.ai grija.Bye-bye.
) probleme psihice zile persoanelor acele sa se duca la un psiholog ca le lipsesc niste suruburi
Eu cre cu siguranta... uite ce mi s-a intamplat intr-o zi:Eram la bucatarie (eu stau la casa) si o prietena a decedat recent . Si cum ma uit eu pe geam o vad in curte cum se joaca cu catelul meu si imi face cu mana. Apoi cand m-am uitat in alta parte, disparuse.
Exista! Va puteti gandi ce a fost Iisus cand a reinviat.Chiar daca e sfant tot fantoma a fost.
Si eu cred in fantome
la o prietena, i-a murit bunica, noaptea o simtea langa ea si se aprindea lumina singura.
Mai, eu nu stiu ce sa spun despre astea.
totusi faza cu scaunu pe sus si ca so spulberat nu stiu ce...
nu stiu...
totusi nu spun ca nu exista
Yurisa întreabă: