| gabitzuuu11 a întrebat:

Credeti in fantome? laughing Eu nu prea cred

13 răspunsuri:
| MrAngelus a răspuns:

Desi ma uit la filme horror nu cred in fantome. E doar o poveste care a fost creata pentru a lua banii oamenilor (noi citind carti, vizionand filme cu fantome...)

| antohianda a răspuns:

Nu exista fantome.Doar la desene animate si in filme. Multi oameni le zic prietenilor ca exista doar pentru a-i speria.

| คlєxヅ a răspuns:

In fantoma de dira care o aveam da, cred.

| dianaaaaax a răspuns:

Atunci când eram mai piticot, ziceam că există. Adică îmi era frică să mă duc undeva singură. Eu una nu cred.xDD

| AndreeeexD a răspuns:

Daca te uit bine pe youtube sa vezi ce e acolo despre fantome si pici jos! laughing

| gabitzuuu11 explică (pentru AndreeeexD):

Sincer iti spun ca nu am curaj sa ma uit la alea ca la noapte nu mai dorm si mi-e frica sa stau singur in camera

| AikkoxD a răspuns (pentru AndreeeexD):

Poţi să pici şi sus?

| anutza6117 a răspuns:

Nu exista.numai daca nu vine vreun prof dupa tinelaughing

| lulugabi a răspuns:

Nu cred in fantome.Dar poate existabig grin.Mai degraba exista spirite

| DanJr993 a răspuns:

Mai nu ai de unde sa stii daca exista sau eu... eu nu cred. dar poate exista mai sti? niciodata sa nu fi sigur. va spun ce mi s-a intamplat. ma puteti crede sau nu... e trebuie voastra. pai acum un an in a doua zi de paste. eu eram in casa si parintii mei erau plecati. si deodata s-a auzit ceva. am iesit in terasa si am gasit 4 farfuri sparte sub forma de cruce. si a treia zi de paste mi-a murit pisica.

| WTF21 a răspuns:

Da.Si am chiar dovada. Daca te gandesti de la inceputuri atunci gandeste-te sub ce forma a reinviat Iisus.

| BCoMichael a răspuns (pentru WTF21):

A reinviat cu tot cu trup, nu sub forma de spirit
La fel ca Fecioara Maria care S-a ridicat sub forma umana la cerwinking

Întrebări similare