Desi ma uit la filme horror nu cred in fantome. E doar o poveste care a fost creata pentru a lua banii oamenilor (noi citind carti, vizionand filme cu fantome...)
Nu exista fantome.Doar la desene animate si in filme. Multi oameni le zic prietenilor ca exista doar pentru a-i speria.
Atunci când eram mai piticot, ziceam că există. Adică îmi era frică să mă duc undeva singură. Eu una nu cred.xDD
Sincer iti spun ca nu am curaj sa ma uit la alea ca la noapte nu mai dorm si mi-e frica sa stau singur in camera
Poţi să pici şi sus?
Mai nu ai de unde sa stii daca exista sau eu... eu nu cred. dar poate exista mai sti? niciodata sa nu fi sigur. va spun ce mi s-a intamplat. ma puteti crede sau nu... e trebuie voastra. pai acum un an in a doua zi de paste. eu eram in casa si parintii mei erau plecati. si deodata s-a auzit ceva. am iesit in terasa si am gasit 4 farfuri sparte sub forma de cruce. si a treia zi de paste mi-a murit pisica.
Da.Si am chiar dovada. Daca te gandesti de la inceputuri atunci gandeste-te sub ce forma a reinviat Iisus.
A reinviat cu tot cu trup, nu sub forma de spirit
La fel ca Fecioara Maria care S-a ridicat sub forma umana la cer
DaciaRomania întreabă: