Pai eram singur intr-o noapte si am dormit in camera parintilor si era foarte frig si la un moment dat s-a luat curentul si am auzit chestii de genu aaaaaaaaaaa soptit si parintii nu m-au crezut dar stiu ca ceva a fost
Mie mi s-a intamplat ceva ingrozitor.
la tara langa mine este o casa bantuita, si ce m-am gandit intr-o zi.M-am dus cu niste prietene si am intrat in casa si stiti ce rau ne-am speriat acolo era o umbra pe perete care se misca si erau o groasa de serpi care cred ca aveau vreo 3m sincer, ne-am speriat atat de tare ca nici am mai putut sa privim la casa.De atunci imi este tare frica sa ma mai duc inauntru
Pai intr-o seara m-am culcat si peste o ora s-a auzit un suerat. Credeam ca is fantome da am descoperica ca se aeriseau caloriferele))
Pai sincer nici eu nu credeam, dar de cand am inceput sa ma uit la fenomene stranii am inceput sa cred putin. mamei mele i s-a intamplat o nenorocire cand era mica si statea cu bunica mea la casa a inceput sa vada tot felul de umbre, scartia foarte tare mobila,se spargeau paharele,se stingeau si se aprindeau luminile era foarte straniu. a trebuit sa apeleze la preotii care au sfintit casa le medium, dar pana la urma au scapat amandoua de acest,, spirit,, poate nu ma vei crede.dar e adevarat.deci...cu alte cuvinte eu cred.
DaciaRomania întreabă: