| dmrtr a întrebat:

Credeti in fantome sau creaturi paranormale.vi s-a intamplat ceva straniu?

Răspuns Câştigător
| ƦαℓυҜα a răspuns:

Buna.mie de multe ori mi s-au intamplat chestii de astea.de exemplu:sa-mi las penarul pe birou si apoi dupa ce ma intorc de la baie sa mi se mute penarul in ghiozdan cand nu eram cu nimeni acasa...eram singurasad.sau o data mi s-a intamplat ca televizorul meu nou sa mi se aprinda singur si eram singura acasa si era si noaptelaughing. Multe ciudatenii! Inainte ma uitam seara in fiecare vineri de la 22 la 00 noaptea la "Fenomene stranii". Alea erau de nedescris de infricosatoare! Si cand ma gandesc la ele mi se face fricasad.Si acum nu ma mai uit ca intr-o seara am avut un cosmar ca erau fenomene stranii in casa mea si curgea sange din pereti! Doamne!cryingsad.Si de atunci eu numai cred in fantome! Cred numai si numai in Dumnezeu!happy

| dmrtr explică (pentru ƦαℓυҜα):

Eu ma uit la fenomene stranii pe discovery seara (vineri) de la 22:00 pana la 24:00. da 2 episoade

6 răspunsuri:
| CristinaCristinika123 a răspuns:

Cel imi straniu lucrur a fost atunci cand am stat sa-mi fac unghiile 1 ora si apoi fratele meu mi-a aruncat colierul intr-o galeata plina cu chestii scrabose si eu a trebit sa bag mana dupa el...si cand am scos-o unghiile mele aratau ca naiba...o fi fost o fantoma inantrulaughing)

| IMC90 a răspuns:

Mi-a disparut portofelul cand eram in autobuz.

| ƦαℓυҜα a răspuns:

Stiutongue

| BuBu2006 a răspuns:

Buna. Parerea mea e ca nu exista fantome si creatuti paranormale sunt doar in imaginatia ta, incearaca sa nu te mai gandesti la asta si sa nu te uiti prea mult la filme de roazalaughing

| guineeapig98 a răspuns:

Acum cateva zile mergeam pe strada spre scoala, pe laaa 7 si unsfert dimineata si eram singur pe strada. Si mergeam linistit si la un moment dat am vazut un tip care statea pe mijlocul strazii si radea ca un, nu mai zic, si ca sa ajung la scoala nu mai aveam alt drum decat ala cu tipu razand, asa ca am mi-am luat inima-n dinti si am mers mai departe, apoi cand eram langa tipul ala, ca un copil curios, m-am uitat la el, dupa ce i-am vazut fata si am mai facut 2, 3 pasi distanta de el am observat ca nu mai radea si m-am uitat innapoi si nu mai era ala acolo, si cand m-am dus in locul unde-l vazusem nu era nici o urma de bocanc sau de slapi sau de ce avea el in picioare si apoi mi-am vazut de drum, si cand m-am intors din nou spre locul ala, tipul era acolo si incepu iar sa rada, si in gandul meu,, Doamne fereste, cred ca era o fantoma ''
Da infine daca nu ma crezi ca asta mi s-a intamplat.