| Slavic a întrebat:

Credeti in iubire de la prima vedere? :X

Răspuns Câştigător
| Goofy77 a răspuns:

Da si sustin cu tarie ca se intampla am trait asa ceva foarte foarte frumos

12 răspunsuri:
| 16.laura.16 a răspuns:

Nu. Iubirea se construieste, nu apare asa, din prima. Ceea ce simti este o atractie pe care fie o concretizezi fie va trece de la sine!

| claudiea79 a răspuns:

Da cred in iubire la prima vedere. eu mi-am intilnit viitorul sot ne-am placut de la prima intilnire si ne-am inteles. asa bine ca s-a mutat de la mine. acum avem 3 ani. si facem totul impreuna si sintem foarte fericiti

| User a răspuns:

Cred ca te-ai indragostit cred ca da, da, da, dasmug.

Nu prea cred. atractie da, iubire nu cred.

| •ღ♥→MaDuTzA←♥ღ a răspuns:

Buna!
Eu una nu cred in asa ceva. iubirea poate fi uneori confundata.
Poate sa-ti placa o anumita persoana atunci cand o vezi pentru prima data, dar nu poti spune ca iubesti acea persoana!

| Vizitiul a răspuns:

Aia-i atractie fizica, nu-i iubire.
Nu te poti indragosti de o persoana fara a-i cunoaste sufletul, nu?

| ♥.Sagemix a răspuns:

E posibil. Nu mi s`a intamplat pana acum. big grin Dar cred in faptul ca iti poti da foarte usor seama cand acel om e omul potrivit pentru tine. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu se numeste iubire. Este o atractie fizica foarte puternica, dar de-aici pana la a iubi, este cale lunga.

| vivi_5803 a răspuns:

Eu cred ca confundam dragostea la prima vedere cu atractia fizica! Recunosc ca am avut si eu momente cand credeam in dragoste la prima vedere insa apoi am reflectat si am ajuns la concluzia asta!

| gabriela007 a răspuns:

Nu, nu cred. Nu are cum sa te indragostesti de o persoana doar cand et utii la ea, e doar atractie fizica. Trebuie sa va cunoasteti etc

| Aℓida a răspuns:

Da, eu cred...

| UNfriendLY a răspuns:

Multi confunda atractia la prima vedere cu iubirea, e imposibil sa iubesti la prima vedere. filosofeaza si tu un pic.

| Razvan a răspuns:

Nu. Exista visatori si oameni ancorati in realitatehee hee

Întrebări similare