Da, dar nu e bine sa astepti mereu miracolele, pentru ca ele nu se intampla mereu si pentru ca daca le astepti s-ar putea sa nu vina si sa ramai cu dezamagirea.
Da. Acum 6 ani am avut meningita, iar medicii mi-au dat sanse de supravietuire de 1 la 1000, si atunci ramas cu handicap. Ei bine, traiesc si sunt chiar foarte sanatoasa. Asta numesc eu un miracol:X
Da, chiar cred in miracole si in Dumnezeu!
vedem miracole la tot pasul...doar ca nu le dam atentie
Intr-un fel. Doar ca eu nu cred ca miracolele vin din cer. Noi suntem singurii care putem face miracole.
Bine, ziceti voi ce vreti cu divinitate si nu stiu ce, ca miracolele cad din cer. Eu nu cred... Dumnezeu iti da, da nu iti baga in traista
Good Day
Depinde de ce intelege fiecare prin apelativul "miracol". O sa-ti dau un exemplu:
"O cunostinta de- a mea a fost paralizata, iar doctorii nu i-au dat nicio sansa in ceea ce priveste deplasarea pe propriile membre. Ce sa vezi, intr-un interval de 3 luni, acea persoana a facut primii pasi, cu multa truda, ambitie, incredere. Acum 2 zile m-am intalnit cu dansul, ce crezi? Se plimba pe strada."
Asta numesc eu miracol.
Cu siguranta exista miracole...si ele chiar vin din cer.pentru ca noi cu siguranata nu avem puterea sa afcem astfel de miracole pentru patty
Eu nu cred in miracole pentru ca Dumnezeu a facut destunu nostru si nu exista miracole
Cel mai mare miracol este insusi viata ...traieste-o la maxim, ca nu primesti alta