Imi plac mult de tot, sunt foarte adevarate, cu mici exceptii.Proverbul meu preferat este din Biblie, tot din cartea Proverbe si suna asa: "Un nume bun este mai de dorit decat o bogatie si a fi iubit pretuieste mai mult decat aurul si argintul" Proverbe 22:1
Da, cred.
Vin din experienta oamenilor patiti in viata.
Eu am un citat preferat:"Razvan si Vidra"/ Alexandru Lapusneanu: " Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau, e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau! "
Imi plac foarte mult, mai ales ca sunt foarte vechi si reflecta intelepciunea generatiilor trecute. Este in Biblie o carte, se numeste Cartea Proverbelor, toata este scrisa cu talc de inteleptul Solomon. Proverbul meu preferat este "Cine sapă groapa altuia cade el în ea, şi piatra se întoarce peste cel ce o prăvăleşte".
'zambeste, maine ar putea fi mai rau" eu cu tratez cu o anumita "indiferenta" orice problema si nu ma apuc sa fac o tragedie din orice nimic, cu speranta ca "va veni si vremea candva"
Da cred, unul dintre cele mai frum proverbe se gaseste in cartea Proverbe din Biblie Cap 4, vers. 23 "Pazeste-ti inima mai mult decat orice caci din ea ies izvoarele vietii"
Sunt vorbe intelepte, intotdeauna izvorate din ceaa ce numim latura umana.
Cel mai mult imi place proverbul "O mana spala pe alta si amandoua fata."
Si inca unul care se potriveste manusa vremurilo in care traim: "Corb la corb nu scoate ochii'.
Da cum sa nu... ele st adevarate adica alti inaintea noastra au treqt prin ele.proverbul meu preferat este:"un sut in fund un pas inainte", sau "orice rau aduce un bine"st ffff adevarate...
Sincer...
"facerea de bine e fu.re de mama"
"Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur"
" Banii il slujesc pe omul cu minte si il domina pe cel prost"