| Cristina788 a întrebat:

Credeti in zodiac? eu sunt in zodia rac dar vreau sa va spun ca nu ma impac deloc cu fecioara (deci toti care sunt in zodia fecioara nu ma impac deloc bine cu ei, nu stiu de ce poate este nepotrivire de caracter), si prietenul meu este tot zodia fecioara si ne intelegem super bine, nu ne-am certat niciodata pana acum... de ce oare? ca eu de obicei nu ma intelegeam cu fecioara.

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De crezut nu cred.Practica mi-a dovedit ca intre racii si varsatori e ura la prima vederelaughing
Dimineata ascult Horoscopul pe Antena.Niciodata dar absolut niciodata nu s-a adeverit ceva din balivernele aleahee hee

| denisa20 a răspuns:

Eu cred in horoscop si in general se cam adeveresc predictiile horoscopului... cel putin la mine.

| Corina a răspuns:

Cred in zodii. Si eu sunt tot rac, ca si tine. Dar trebuie sa stii ca nu toti oamenii din aceeasi zodie vor fi la fel, pentru ca depinde foarte mult de ascendentul pe care il au. Ce scrie in horoscop, sunt date generale, care ar putea sa-i cuprinda toate persoanele aceleiasi zodii, dar pe langa acestea mai sunt multe lucruri care difera de la unul la altul. De exemplu eu sunt rac si sotul meu este geaman. Am citit mai demult un horoscop frantuzesc, in care racii nu erau compatibili absolut deloc cu gemenii. Si cu toate acestea, eu ma inteleg foarte bine cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred. Pana acum nu s-au dovedit preziceriile lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tot ce scrie in carti este adevarat si prietenul tau te cunoaste foarte bine de aceea va intelegeti :d acesta cred ca este raspunsul