Da eu si acum am un astfel de prieten care la randul sau e insurat. In facultate aveam un mic ritual cand dadea un examen si il lua venea la mine cu un trandafir si o sticla de sampanie. In ziua in care sotul meu a venit sa ma ceara de nevasta (dupa ce tata a zis da, tar la usa... cin sa fie, cin sa fie, bunul meu prieten din copilaraie. Luase un examen foarte important. Trandafirul in mana, sampania de rigoare... Tata deschide usa si ii spune: vai imi pare rau dar deja am dat-o de nevasta si alta fata nu mai am.
Nu exista. Dupa o vreme mai scurta sau mai indelungata, se va ajunge tot la acel lucru intr-un moment sau altul.
Da se poate opri doar la stadiul de atractie si mici gelozii cand ii zici de un tip super dragut si el se uita asa si zice "fraier"
Insa sa nu ai brilianta idee sa le faci cunostinta celui mai bun prieten cu cea mai buna prietena pentru ca va iesi ceva colosal
Probata treaba
Final urat
Nu mai incerc asa ceva never ever
Am zis
Da, se poate, dar nu intotdeauna. De cele mai multe ori, mai devreme sau mai tarziu se pot indragosti unul de altul
Faza e ca eu sunt maritata si il cunoaste pe sotul meu (in toamna facem nunta) sa zic mai bine ca si maritata si se inteleg foarte bine el cu sotul meu nu simt nici un fel de atractie pentru el si sunt sigura ca nici el pentru mine el are o prietena si vb cate in luna si in stele imi e aproape cand am ceva probleme si eu la fel dar atractie nu exista eu zic ca se poate dar voiam si parerile voastre mersi mult
Se spune ca o prietenie intre o fata si un baiat este ce mai sincera prietenie si este adevarat, de ex eu, am multi amici dar 70 % din ei sunt baieti.
Depinde, poti fi prieten foarte bun cu persoana de care iti place cel mai mult, esti prietena cu el numai sa ii fii indeaproape sau poti deveni prieten cu o persoana doar pentru simplu fapt ca ti-a fost aproapte cand ceilalti ti-au intors sapatele.
Logic ca da...ma rog asta daca el nu are o prietena super geloasa... dar daca nu totul e ok adica este foarte util sa ai un prieten baiat
, sa stii cum gandesc ei
Pai eu am auzit ca o fata si un baiat nu pot fi niciodata f buni prieteni, inrtre ei exista o atractie sexuala reciproca asa am auzit dar nah poate sunt si exceptzii
Da se poate asa ceva.Si eu am un prieten de cand eram copii si ne spuneam totul...si asa am ramas si acum. Avem incredere unul in celalalt si povestim despre orce.Si niciodata nu am simtit o atractie intre noi, adica sa ne placa unul de altul sau sa ne indragostim.Suntem cei mai buni prieteni si asa vom ramane mereu.Eu cred ca esista.