| powergirl a întrebat:

Credeti intr-o relatie de prietene dintre un baiat si o fata dar suta la suta doar de prietenie adica sa fie cel mai buni prieteni ce credeti"? se poate opri doar la asta fara sa existe atractie intre ei sau sa se indragosteasca unu de altul. credeti in asa ceva?

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Da eu si acum am un astfel de prieten care la randul sau e insurat. In facultate aveam un mic ritual cand dadea un examen si il lua venea la mine cu un trandafir si o sticla de sampanie. In ziua in care sotul meu a venit sa ma ceara de nevasta (dupa ce tata a zis da, tar la usa... cin sa fie, cin sa fie, bunul meu prieten din copilaraie. Luase un examen foarte important. Trandafirul in mana, sampania de rigoare... Tata deschide usa si ii spune: vai imi pare rau dar deja am dat-o de nevasta si alta fata nu mai am.

18 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Nu exista. Dupa o vreme mai scurta sau mai indelungata, se va ajunge tot la acel lucru intr-un moment sau altul.

| Razvan a răspuns:

Da se poate opri doar la stadiul de atractie si mici gelozii cand ii zici de un tip super dragut si el se uita asaraised eyebrows si zice "fraier"hee hee
Insa sa nu ai brilianta idee sa le faci cunostinta celui mai bun prieten cu cea mai buna prietena pentru ca va iesi ceva colosalwinking
Probata treabaraised eyebrows
Final urat
Nu mai incerc asa ceva never ever
Am zisdevil

| LORY a răspuns:

Da, se poate, dar nu intotdeauna. De cele mai multe ori, mai devreme sau mai tarziu se pot indragosti unul de altul happy

Răspuns utilizator avertizat
| powergirl explică:

Faza e ca eu sunt maritata si il cunoaste pe sotul meu (in toamna facem nunta) sa zic mai bine ca si maritata si se inteleg foarte bine el cu sotul meu nu simt nici un fel de atractie pentru el si sunt sigura ca nici el pentru mine el are o prietena si vb cate in luna si in stele imi e aproape cand am ceva probleme si eu la fel dar atractie nu exista eu zic ca se poate dar voiam si parerile voastre mersi mult

| tim a răspuns:

100%? e cam greu dar... poate e posibil

| Grasutza a răspuns:

Se spune ca o prietenie intre o fata si un baiat este ce mai sincera prietenie si este adevarat, de ex eu, am multi amici dar 70 % din ei sunt baieti.
Depinde, poti fi prieten foarte bun cu persoana de care iti place cel mai mult, esti prietena cu el numai sa ii fii indeaproape sau poti deveni prieten cu o persoana doar pentru simplu fapt ca ti-a fost aproapte cand ceilalti ti-au intors sapatele.

| akatsuki a răspuns:

Bineinteles ca da

| anaid a răspuns:

Logic ca da...ma rog asta daca el nu are o prietena super geloasa... dar daca nu totul e ok adica este foarte util sa ai un prieten baiat
, sa stii cum gandesc ei

| bIjuUu a răspuns:

Pai eu am auzit ca o fata si un baiat nu pot fi niciodata f buni prieteni, inrtre ei exista o atractie sexuala reciproca asa am auzitbig grin dar nah poate sunt si exceptziihappy

| mirella_9425 a răspuns:

Se poate, am o astfel de relatie si nu exista nici o atractie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca se poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

'''''Se poate, asa si eu cu iubita mea eram doar amici, pur si simplu amici... ''''' na si acum sunteti iubiti. nu crede-ma nu se poate am patit-o si eu nu ne-am indragostit unul de altul dar el de mine da si nu stiu ce sa fac ca nu simt nici o atractie pentru el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca se poate...in momentul de fata, as putea zice ca am un cel mai bun prieten si cea mai buna prietena. Din moment ce va intelegeti foarte bine si nu va vedeti decat ca doi prieteni, sunt sigura ca se poatewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da se poate de ex prietenul meu cel mai bun e un baiat si suntem prieteni de 8 ani sau mai mult si nu s-a intamplat nimic, eu nu ma simt atrasa de el si nici el de mine, cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate pentru o perioada scurta de timp dar mai incolo unul va ceda

| plinadeviatasidesperanta a răspuns:

Da se poate asa ceva.Si eu am un prieten de cand eram copii si ne spuneam totul...si asa am ramas si acum. Avem incredere unul in celalalt si povestim despre orce.Si niciodata nu am simtit o atractie intre noi, adica sa ne placa unul de altul sau sa ne indragostim.Suntem cei mai buni prieteni si asa vom ramane mereu.Eu cred ca esista.

| stef_1515 a răspuns:

Eu am drecut de nenumarate ori prin asta - si sincer raspunsul este NU.