| shocky2 a întrebat:

Crezi ca vei realiza ceva in viata asta? Daca da, unde?

Răspuns Câştigător
| ELLSSA a răspuns:

Poti realiza tot ce iti doresti in viata, daca iti doresti din tot sufletul. Oriunde(aici, acolo, dincolo).

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Minks a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Nici macar nu am pretentia sa ajung bogat sa nu stiu ce sa fac cu banii dar imi place sa cred ca o sa am o viata decenta, o casa a mea, o masina a mea, si o femeie a mea. Restul nu mai conteaza.

| Alleee18 a răspuns:

Da.eu cred ca voi realiza ceva in viata.unde.pai eu as vrea in canada sau anglia.am o pasiune si un vis sa ajung "ceva mare" acolo. ceva in genul informatician sau relatiile cu publicul, profesoara sau medic:d[stiu ca nu sunt inca hotarata dar am timplove struck]tu ce crezi? vei realiza ceva?:*

Apache
| Apache a răspuns:

Ceva ceva poate o sa realizez... da nu in Romania!

| Mariaa20 a răspuns:

Acum sunt prea mica la varsta de 13 ani sa gandesc unde imi voi realiza eu viata.
prima data vreau sa termin un liceu bun.nu stiu care. apoi vreau sa fac o facultate buna in aamerica sau bucuresti.si cel mai probabil am sa ma fac medic cardiac.acum nu stiu.sunt recunoscatoare ca este foarte mult de invatat dar daca vrei sa ai o slujba buna merita tot.
cel mai probabil am sa plec in america.
funda:*>?

| lowfive a răspuns:

Habar nu am.

| VadMelodii a răspuns:

Sper ca voi realiza ceva in viata asta.adica cariera de wrestler profesionist happy