Cred in Dumnezeu pentru ca tot ce facem noi si pentru ca noi existam datorita lui. Daca el n-ar fi fost nici noi nu am fi fost.Cred in El pentru ca tot ceea ce fac este decis de el, fie ca fac bine, fie ca nu.
Omul crede in multe lucruri pe care nu le-a vazut sau le-a vazut. Dau un exemplu: OZN. Pentru om e ceva aiurea, cum sa existe domne OZN-uri, de unde sa vina si din astea. Cand au vazut la tv "OZN", gata domne credem in OZN-uri ca le-am vazut.
Cam asa si cu Dumnezeu. Uni cred, uni nu cred. Cei care cred asa sunt invatati de stramosi lor, si ceilalti care nu cred, zic ca, daca ei nu l-au vazut inseamna ca nu exista
Si sa dau un raspuns, eu sunt de partea la amand2 tabere.Nu sunt impotriva sa nu cred, atata timp cat m-a invatat mama, la scoala si peste tot sa ma rog ca asa e bine...si pe de alta parte nu cred, pentru ca nu mi s-a schimbat viata cu nimic daca am crezut in El si nu mi sa indeplinit nici-o ruga, sau poate da. dar asa trebuia sa fie
Nu cred in Dumnezeu pentru ca nu e verificat si tot ce "a facut" sunt scrise intr-o carte care a fost rescrisa, rescrisa si iar rescrisa pana cand s-au pierdut toate informatiile.
Da pentru el este foarte bine organizat adica toata lumea se poata ruga in acelasi timp si el le aude pe fiecare in parte