Cu multi :))
Oricum azi ai fi intrat pe gratis daca esti student. De maine platesti 50 de lei intrarea - plus consumatia...
vezi amanunte la adresa de mai jos
http://www.bamboosportingclub.ro/bucuresti.html
Hmmm... Daca ai venituri substantiale, si ai de toate, poti merge la Bamboo, doar daca-ti plac bogatii de carton... Dar daca ai un salariu mediu pe economie si vreun imprumut la banca...ramai acasa...sau mergi cu prietenul/a la o cafenea obisnuita...Eu,chiar daca as avea multi bani, n-as merge in acel loc, doar pentru a respira cu "persoanele cu fite", care nu au principiul valorilor de bun simt...cam atat! depinde ce cauti...si fii sigur ca stiu ce-ti scriu... n-am fost acolo, dar cineva foarte apropiat mie a lucrat acolo...
Mai sus, intr-o alta intrebare ne cereai sfatul cum sa iesi din colivie.Vezi ca ai aflat singur:faci rost de bani si te duci la Bamboo...Numai nu stiu daca te primesc la cei 14 ani ai tai...Ca, banuiesc, nu vrei sa te duci cu mama...
In jur de 1-2 eu am fost in bambo:Xii adevarat ca locul este "de ultima fita"da pentru aia care au de unde sparte banieu am fost in bambo cu 13 mil in buzunarcand am vrut sa comand o bautura mai tare a fost peste 17 miltot ce e mai interesenat in bambo e ca vin multe"vip-uri"daca nu aveti bugetul acceptabil va sfatuiesc sa nu faceti un drum degeaba
afrodita3333 întreabă:
Tatiana1098 întreabă:
Amani întreabă: